Isolatiebedrijf Pluimers BV

Isolatiebedrijf Pluimers BV

Wattstraat 11, 7461 AB  RIJSSEN

Over ons

Over Pluimers

Pluimers Isolatie is sinds de acute vraag naar energiebesparende maatregelen vanwege de oliecrisis in 1973 een grote speler op de markt van isolatie en inmiddels Europees marktleider. Onder het motto "De heren die beter isoleren" isoleren we huizen, gebouwen, stadions, stallen, opslagtanks, schepen en tal van andere objecten. Dit doen wij met speciaal door ons geselecteerd isolatiematerialen die voldoen aan de juiste technische eisen. Zo kan Pluimers elke constructie (vloer, spouw, gevel, dak) isoleren en desgewenst afwerken met een coating.

Compacte en flexibele organisatie
Onze organisatie is compact en flexibel. Afspraken worden centraal ingepland en de kwaliteit volgen en bewaken we op afstand. Tevens mag ons offertesysteem gerust revolutionair worden genoemd. We garanderen snelle levertijden in heel Europa.

De mobiele eenheid van Pluimers Isolatie
Voor het werken op locatie maken we gebruik van een hypermodern wagenpark, waarbij elke truck beschikt over een eigen stroom- en luchtvoorziening en dus volledig self-supporting is. Met deze mobiele eenheid bent u optimaal bewapend tegen energieverlies en maximaal verzekerd van een economisch resultaat. Overal blijven wij onze sporen verdienen.

Constante ontwikkeling nieuwe technieken
Want de ontwikkelingen staan bij Pluimers Isolatie niet stil, integendeel. Bestaande isolatietechnieken worden steeds verder verfijnd en verbeterd, nieuwe technieken worden ontwikkeld. Dat gebeurt overigens in nauwe samenwerking met TNO, het Bouwcentrum en IKOB-BKB (Instituut voor Keuring en Onderzoek van Bouwmaterialen - BV Kwaliteitsverklaringen Bouw). Ook zijn wij deelnemer van de Stichting Isolatie Waarborg: www.isolatiewaarborg.nl en lid van het NVPU(Nederlandse Vereniging van Polyurethaan Hardschuim-fabrikanten): www.nvpu.nl. Daarnaast is Pluimers aangesloten bij MeerMetMinder, deze organisatie stimuleert het toepassen en laten uitvoeren van energiebesparende maatregelen.

Voorzien in iedere isolatiebehoefte
Dat alles om te kunnen blijven voorzien in, hoe specifiek ook, elke isolatiebehoefte. En u optimaal van dienst te kunnen zijn waar het gaat om het verlagen van uw energiekosten en het verhogen van uw woon- dan wel werkcomfort. Het mag duidelijk zijn: uit privé oogpunt, uit zakelijk oogpunt, als het aankomt op isolatie bent u bij Pluimers Isolatie uit Rijssen aan het juiste, door en door vertrouwde en toonaangevende adres.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.