IsoSun Nederland

IsoSun Nederland

Zandweg 24, 5683 CK  Best

Over ons

De spouwmuurisolatie specialisten van meetbare kwaliteit!

IsoSun kan aantonen dat het mogelijk is. Door optimaal gebruik te maken van zonlicht en warmte. Geef luchtverontreiniging, uitlaatgassen geen kans op de lange termijn. Het spreekwoord ‘voorkomen is beter dan genezen’ geldt niet alleen voor uw gezondheid. Ook uw portemonnee vaart wel bij preventieve maatregelen. De eerste stap is een uitgebreide inventarisatie. Het monitoren van de opgewekte energie is onze service!

IsoSun staat voor kwaliteit. Daarom kunnen we kwaliteitscontroles laten doen op alle isolatiewerkzaamheden die ons bedrijf bij u uitvoert. Onafhankelijke externe inspecteurs van IKOB-BKB keuren ons werk dan bij u thuis. We bieden deze controles aan in het kader van de VENIN Erkenningsregeling en/of KOMO- procescertificaatregelingen. Als we klaar zijn met de isolatie van uw woning, melden we de werkzaamheden bij deze controle-instelling. U krijgt een bevestiging van deze melding per e-mail. Zo weet dat u dat IsoSun u geeft waarnaar u zocht.

osun is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van isoleren. Tot tevredenheid van zowel particuliere als zakelijke klanten. Met isolatie kunt u besparen op uw energielasten en meer comfort in uw woning behalen.

Op alle isolatiewerkzaamheden die ons bedrijf bij u uitvoert kunnen kwaliteitscontroles worden uitgevoerd door onafhankelijke externe inspecteurs van IKOB-BKB. Deze controles worden uitgevoerd in het kader van de VENIN Erkenningsregeling en/of KOMO-procescertificaat regelingen. Om dit mogelijk te maken zullen wij de werkzaamheden die wij bij u uitvoeren melden aan deze controle-instelling.
Meer informatie: www.venin.nl/Erkenningsregeling.html

Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie,die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever.
Meer informatie: www.venin.nl/Geschillenregeling.html

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.