Ivoree Trade

Ivoree Trade

Parellaan 30, 2132 WS  Hoofddorp

Over ons

Over ons

De Ribdeck antislip galerijtegel is een zeer veilige en onverslijtbare tegel die vaak over de huidige vloerafwerking kan worden gelegd waardoor kosten worden geminimaliseerd. De galerijtegel is gemaakt van polypropyleen, een hele sterke soort kunststof, gecombineerd met hoogwaardige ingredienten.

Dit resulteerd in een oersterke tegel met kwaliteiten zoals:

 • zeer duurzaam
 • sterke antislip (kan niet afslijten)
 • onderhoudsvrij (non-poreus, houdt geen vuil, fijnstof en aangroei vast)
 • geluiddempend
 • eenvoudig maar heel sterk kliksysteem voor het snel leggen
 • waterdoorlatend en snel droog
 • kan 25 ton per m2 dragen
 • kan vaak over de huidige vloer heen worden gelegd
 • voorzien van sterke UV beschermers
 • voorzien van brandklasse E en rookklasse S2
 • optioneel B1FL gecertificeerde brandklasse leverbaar

De Ribdeck galerijtegel biedt een gebruiksvriendelijke, duurzame en moderne vloerafwerking als alternatief om over bijvoorbeeld betonvloeren en bitumen vloerafwerking te leggen. Vaak kunnen de tegels direct over de huidige vloerafwerking worden gelegd, waardoor kosten worden geminimaliseerd.

De Ribdeck tegels is al 25 jaar doorontwikkeld in Canada en Amerika. De Europese fabrikant biedt daarom 15 jaar garantie op de tegels en 3 jaar op de kleur.

IvoreeTrade heeft al ruim 9 jaar ervaring met de Ribdeck galerijtegels en balkontegels. Hierdoor hebben wij grote expertise in het leveren en leggen van veel verschillende projecten waaronder galerijvloer, balkonvloer en terrasvloer renovaties. Wij staan voor kwaliteit, service en aandacht

Wij krijgen veelvuldig te maken met galerijvloer problemen zoals lelijke beton galerijvloeren, gladde galerijvloeren en galerijvloeren waar water blijft staan. Met de Ribdeck antislip galerijtegels is dit probleem vaak al binnen en dag of paar dagen opgelost, met een zeer duurzaam resultaat. De overlast voor de bewoners zijn minimaal, zij kunnen de vloer direct betreden.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Ribdeck galerijtegels uw vloerprobleem kan oplossen!

Werkwijze

Wij kunnen u een prijsindicatie geven op basis van het aantal vierkante meter. In veel gevallen zijn foto’s voldoende om de situatie te beoordelen en een offerte maken.

Indien nodig of bij grote projecten zullen wij een inmeting op de locatie van de flat of appartementen complex komen doen. Op deze manier kunnen wij de situatie zelf beoordelen, zodat wij niet met leggen voor verrassingen komen te staan.

Vervolgens heeft u de gelegenheid om de offerte voor te leggen aan de betrokken partijen. Na uw akkoord wordt de plaatsingsdatum besproken.

De tegels worden professioneel gelegd, meestal binnen 1 of enkele dagen. De bewoners kunnen direct over de reeds gelegde tegels lopen, de overlast is daardoor minimaal. Vaak zijn de bewoners van het complex zo enthousiast over de uitstraling van de nieuwe galerijvloer, dat zij ook hun eigen balkon met onze tegels willen betegelen.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact op via info@ivoreetrade.com of 0297-591225.

Voor informatie over balkonvloeren kunt u ook onze andere website www.swissdeckvloertegels.nl of www.mooiebalkonvloer.nl bekijken.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.