JET BIK  Producten B.V.

JET BIK Producten B.V.

De Beverspijken 17, 5221 EE  DEN BOSCH

Over ons

JET BIK: een sterke, innovatieve organisatie

JET BIK heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige daglichtoplossingen. Als onderdeel van de internationale JET Group is JET BIK in staat om optimaal te investeren in de ontwikkeling van nieuwe, sterke, innovatieve, klantgerichte daglichtoplossingen.

Missie

Wij zijn het bedrijf dat leven, wonen en werken prettiger en gezonder maakt.

Visie

Het behalen en behouden van marktleiderschap in daglichtoplossingen voor Nederland en België met behulp van uitzonderlijke innovatieve producten, systemen en diensten. Hiermee wordt een significante bijdrage gerealiseerd in het behalen van Europees marktleiderschap voor de JET Group.

Assortiment

We bieden een breed assortiment daglichtproducten, systemen en accessoires. Ook worden continu nieuwe daglichtproducten en daglichtsystemen toegevoegd aan ons assortiment. JET BIK biedt u daarmee het grootste assortiment daglichtoplossingen in kunststof en glas.

Vestigingen

Onze vestiging in ’s-Hertogenbosch is het Europese distributie- en assemblagecentrum en het verkoopkantoor voor de Europese markt. Hier komen dus de producten vandaan die u in de prijslijst terugvindt. De vestiging in Opmeer specialiseert zich in het ontwerpen, adviseren en realiseren van projectmatige daglichtoplossingen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.