J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf B.V

J.Kuijper Schilders- en Onderhoudsbedrijf B.V

De Star 3g, 2266 NA  Leidschendam

Over ons

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Van begin tot eind en van idee tot uitvoering. Voor zowel schilderwerk als renovaties, maken wij samen met u duurzame keuzes voor de lange termijn. Dit doet u met een vast contactpersoon. Zo krijgt kwaliteit bij ons een persoonlijk tintje.

J.Kuijper schildersbedrijf & onderhoudsbedrijf in Leidschendam heeft ruime ervaring in de schildersbranche en onderhoudsbranche, voor zowel particulieren als bedrijven. Ons schildersbedrijf is voornamelijk actief in Den Haag (ook Leidschenveen en Ypenburg), Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en omstreken. U kunt bij ons schildersbedrijf terecht voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Van schilders tot stucadoors, voor kleine en grote projecten. Bekijk het overzicht op onze dienstenpagina. Desgewenst schakelen wij een netwerk van specialisten in.

Bij J.Kuijper bent u dus aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden. Wij komen graag persoonlijk bij u langs voor een eerste kennismaking.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.