Jonker Schilder - Onderhoudsbedrijf

Jonker Schilder - Onderhoudsbedrijf

Havikskruid 59, 3892 AA  Zeewolde

Over ons

Dit zijn wij, een gepassioneerd schildersbedrijf waar de liefde voor het vak écht naar boven komt.

Vakwerk moet je leren

Schilder Robbert Jonker; De liefde voor het ambachtelijke schildersvak heb ik van huis uit meegekregen. Het zit in de familie, mijn vader is ook schilder. De eerste jaren heb ik ervaring opgedaan bij andere schildersbedrijven. Daarna ben ik bij mijn vader in de leer geweest. Van hem heb ik onder meer ook het renoveren geleerd. Van het onzichtbaar repareren van kozijnen met houtrot tot het in oude luister herstellen van oude gevelornamenten.

Het 5-jarig bestaan

Inmiddels staan wij meerdere schilders vast personeel en allemaal uit Zeewolde, jaar in jaar uit te schilderen. Zeker 50% schilderen wij in ons eigen dorp Zeewolde. Erg belangrijk is dat wij om dit te bereiken niet hebben ingeleverd op kwaliteit. Dit staat nog steeds hoog in ons vaandel. Wij willen hiervoor al onze klanten bedanken, waar wij hebben mogen schilderen, stukadoren, behangen, en glaszetten.

Visie en passie

Mijn uitgangspunt is een modern bedrijf neer te zetten met ambachtelijke kwaliteiten. Maar ook het werken voor woning corporaties gemeente en vastgoed beheerders is een groot doel. Om dat uit te kunnen voeren heb ik ervoor gekozen om met alleen met de beste professionele en duurzame materialen te werken. Service staat net als transparantie en duidelijkheid bij mij hoog in het vaandel. Mede hierom zijn wij gevraagd om Sikkens Vakschilder te worden. Kortom; voor goed schilderwerk bent u bij ons aan het goede adres.

Bedrijf van nu en de toekomst

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.