J.Poortvliet BV

J.Poortvliet BV

Koningin Julianalaan 23, 1191 CE  Ouderkerk aan de Amstel

Over ons

Historie J. Poortvliet BV

Landelijk opererend schoonmaakbedrijf, J. Poortvliet BV, is voortgekomen uit ‘De Nederlandse Glazenwasserij en Schoonmaakdienst Amsterdam’ dat in 1942 door twee glazenwassers is opgericht. In die tijd hielden zij zich steeds meer bezig met schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren, in het centrum van Amsterdam. Omstreeks 1961 heeft de vader van de vorige directeur, Jaap Poortvliet, samen met zijn compagnon Hein Grim het bedrijf overgenomen. De twee al wat oudere glazenwassers wilden het stokje na jarenlang verdienstelijke arbeid te hebben geleverd, graag aan Jaap Poortvliet en Hein Grim overdragen.

Vanaf 1961 is J. Poortvliet B.V. begonnen met het schoonmaken van kantoren, het werd in die tijd steeds gebruikelijker om schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden. Alle zeilen moesten bij, ook de vrouwen van de twee eigenaren werden ingezet, en het resultaat was na jaren hard werken een professionele glazenwasserij en schoonmaakdienst. In 1966 zijn Hein Grim en zijn vrouw gestopt met de werkzaamheden, zij zagen hun toekomst in een glazenwasserskoffiehuis.

Jaap Poortvliet en zijn vrouw Jopie Poortvliet hebben het toen nog kleine bedrijf uitgebouwd tot een sterke en winstgevende organisatie, genaamd: ‘Nederlandse Glazenwasserij en Schoonmaakdienst J. Poortvliet BV’. In de loop van de jaren heeft de zoon van Jaap, Danny Poortvliet, het bedrijf van onder tot boven doorlopen. In 1993 nam hij het roer over. De naam bleef uit respect voor de oprichters hetzelfde. Vanaf 1993 heeft Danny Poortvliet J. Poortvliet BV uitgebouwd tot een glazenwasserij en schoonmaakdienst waarvoor dagelijks meer dan 50 personen werkzaam zijn. Zij zijn in verschillende functies en disciplines actief op meerdere locaties in Nederland. J. Poortvliet BV levert onder andere schoonmakers, glazenwassers, kantinemedewerkers, postkamermedewerkers, interne verhuizers, klusjesmannen, cleanroom-medewerkers, en meer! Voor de komende jaren staat een verdere uitbreiding van het personeels- en klantenbestand gepland.

Brian Jungblut heeft op 1 januari 2014 J. Poortvliet BV overgenomen. Brian is vanaf 1999 actief in de schoonmaakbranche en heeft zich afgelopen jaren met name gespecialiseerd in ventilatiereiniging. Hij deed dat met toonaangevende websites als www.ventilatie-reinigen.nl en werd in die niche al snel marktleider.

Contact

Neem contact op
Verrijn Stuartweg 24-B
1112AX Diemen

Brian@jpoortvliet.nl
(06) 207 48 423

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.