kenuwvluchtweg.nl | picto-stickershop.nl

kenuwvluchtweg.nl | picto-stickershop.nl

Zoeloestraat 63, 1448ML  Purmerend

Over ons

Welkom bij kenuwvluchtweg - uw specialist voor veilig vluchten en ontruimen

Kenuwvluchtweg is gevestigd in Purmerend en is sinds 2010 de specialist voor uw ontruimingsplan, ontruimingsplattegronden (vluchtwegplattegronden) en pictogrammen. Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk en veilig advies.

kenuwvluchtweg levert overzichtelijke ontruimingsplattegronden (ook wel vluchtwegplattegronden genoemd), op maat gemaakte ontruimingsplannen, bijbehorende pictogrammen om uw brandveiligheid- en reddingsmiddelen, vluchtroute en verzamelplaats goed te markeren en signaleren.

Wij zorgen voor een vlekkeloos verloop vanaf de aanvraag tot aan de oplevering van uw opdracht.
Benieuwd naar wat kenuwvluchtweg voor u kan betekenen? Bekijk dan hier de mogelijkheden, het assortiment en onze dienstverlening.

Wij leveren in heel Nederland rechtstreeks aan eindgebruikers voor hotels, kantoren, zorginstellingen, industrie, garagebedrijven etc. etc. maar worden vaak benaderd via architecten, adviseurs en veiligheidsdiensten.

Pictogrammen voor uw (bedrijfs) veiligheid uit onze pictogrammenwinkel

Wij leveren de meest voorkomende pictogrammen voor brandbestrijding, redding en evacuatie, eerste hulp, BHV, verbod en gebod volgens de NEN EN ISO 7010. Alle pictogrammen zijn leverbaar als sticker of PVC-bord in diverse afmetingen. Hoge kwaliteit en voordelige pictogrammen online verkrijgbaar, bestel veilig en snel.

Zoekt u een pictogram wat (nog) niet in onze winkel te vinden is? Op aanvraag kunnen wij elk pictogram in diverse uitvoeringen en afmetingen leveren, ook in nalichtende en reflecterende uitvoering.

picto-stickershop.nl - stickers voor veiligheid op het werk en in en om het huis.

De webshop voor voordelige en kwalitatieve veiligheidsstickers, pictogrammen en vloermarkering voor ARBO, VCA, BHV en EHBO, brandbestrijding, redding, evacuatie, verbod, gebod, waarschuwing, auto en verkeer.

Op aanvraag kunnen wij elk pictogram in diverse uitvoeringen en afmetingen leveren, ook in nalichtende en reflecterende uitvoering. Niets is ons te gek, vraag naar de mogelijkheden, kosten en levertijden.

Verzamelplaatsbord.nl - verzamelplaats borden en meer…

Zoals de naam doet vermoeden, vindt u hier alles voor het aanduiden en inrichten van uw verzamelplaats en de verwijzing er naar toe.

Wij leveren ook verzamelplaats borden en verwijzingen voor tijdelijke verzamelplaatsen voor minder zelfredzame personen en mindervaliden.

Bestel eenvoudig online en betaal veilig via iDeal en GRATIS VERZENDING in heel Nederland bij een bestelling vanaf € 40,00 exclusief btw.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.