Keurhuis Nederland BV

Keurhuis Nederland BV

Poppenbouwing 58, 4191 NZ  Geldermalsen

Over ons

Over Keurhuis Nederland

Keurhuis Nederland is sinds 2002 een betrouwbare partner in vastgoedinspecties voor woningcorporaties, particulieren en VvE’s.

Door onze omvang werken we landelijk en snel. En vooral goed. Het belang van uw vastgoed staat bij ons voorop, zowel het beheer als de verkoop en aankoop. Om onze kwaliteit te garanderen, worden alle rapporten van onze experts nogmaals gecontroleerd door een tweede bouwkundige. Hiermee bent u zeker van een hoog niveau van onze diensten. Bovendien ontvangt u van onze bouwkundige keuringen de rapporten ook nog binnen 2 werkdagen!

In 2008 heeft de Stichting IKOB alle aandelen overgenomen en werd Keurhuis Nederland een zusterorganisatie van IKOB-BKB. Inmiddels heet het zusterbedrijf SKG-IKOB Certificatie. SKG-IKOB Certificatie heeft veel kennis van kwaliteitsborging, het keuren en onderzoeken van bouwmaterialen en het uitvoeren van specialistische inspecties van bouwdelen. Dit garandeert een uitmuntend kwaliteitsniveau van onze diensten. Samen met onze zusterorganisatie SKG-IKOB Certificatie inspecteren we jaarlijks zo’n 4000 vastgoedobjecten en bouwplaatsen, in opdracht van woningcorporaties, gespecialiseerde aannemers, particulieren, scholen en VvE’s. Door onze omvang zijn we snel ter plaatse en werken we zeer efficiënt. En dat werkt weer in uw voordeel.

Onze missie is: De allerbeste inspecties voor uw vastgoed leveren, zodat u weet waar u staat, nu en in de toekomst! Dit maken we waar door gekwalificeerde inspecteurs met veel ervaring in te zetten. Regelmatig scholen we inspecteurs bij, zodat alle kennis up-to-date is. Uiteraard gebruiken we de laatste versies van relevante normen, zoals de NEN 2767 en NEN 2580. De dagelijkse leiding van Keurhuis Nederland is in handen van ing. J.R. (Jeroen) van der Eeze. Uw eerste aanspreekpunten zijn Eva Knist en Eelco Warmerdam.

“Wij staan voor de kwaliteit van onze diensten. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!”
Met vriendelijke groet, Jeroen van der Eeze, Eva Knist en Eelco Warmerdam

contact

Keurhuis Nederland B.V.
Tel: 088-2440111
Poppenbouwing 56
4191NZ Geldermalsen
Postbus 202
4190CE Geldermalsen

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.