kling Brandbeveiliging

kling Brandbeveiliging

Canadabaan 20, 5388 RT  Nistelrode

Over ons

Over Kling Brandbeveiliging

Als REOB gecertificeerd totaalleverancier van voordelige brandveiligheidsoplossingen levert familiebedrijf Kling Brandbeveiliging BV sinds 1997 betrouwbaar advies en kwalitatief hoogwaardige producten, zoals diverse soorten brandblussers en brandblusmiddelen. Deze jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven op het gebied van brandveiligheid, noodverlichting en eerste hulp, in combinatie met een duurzaam en voordelig aanbod van producten, advies, onderhoud en opleidingen heeft in de loop der jaren gezorgd voor een sterke groei van ons bedrijf in binnen en buitenland.

Ondanks deze groei kunt U bij Kling Brandbeveiliging nog steeds terecht voor een degelijk en persoonlijk advies, kwalitatief hoogwaardige producten alsmede een goede service en onderhoud. Dit aspect van kwaliteit is gewaarborgd doordat een groot deel van ons professioneel team van service engineers ook vrijwillige brandweerlieden zijn. Door deze kennis en ervaring weten we met welke risico's U te maken kunt krijgen. Hierdoor bent U verzekerd van een goede totaaloplossing op het gebied van brandveiligheid.


Produkten, diensten & Kling Opleidingen

Kling Brandbeveiliging beperkt zich niet alleen tot het leveren van producten (zoals automatische brandblus systemen voor serverruimtes en plezierjachten (zie PAFSS systeem)) maar biedt ook diverse opleidingen op het gebied van brandveiligheid (bijv. BBMI), BedrijfsHulpVerlening (BHV) en EHBO. Voor deze opleidingen heeft Kling Brandbeveiliging een speciaal ingerichte opleidingslocatie beschikbaar. Ook verzorgt Kling Opleidingen BV 'In-Company” cursussen op andere locaties. Kling Opleidingen beschikt over vijf theorielokalen, diverse oefenruimtes en een geheel verduisterde oriëntatieruimte. Voor meer informatie nodigen wij U uit om een kijkje te nemen op www.klingopleidingen.nl
Klingopleidingen is tevens specialist op het gebied van het opstellen van calamiteiten- en ontruimingsplannen.
Ook heten wij U van harte welkom in onze showroom, gelegen langs de A50 op industrieterrein Kleinwijk te Nistelrode, waar onze producten direct uit het magazijn leverbaar zijn. Naast de afname van producten kunt u op deze locatie ook terecht voor het keuren en vullen van blusmiddelen en verbandtrommels alsmede directe levering van Automated External Defibrillators (AEDs).

Als specialist op het gebied van brandbeveiliging kunnen wij U als klant een zeer breed assortiment producten en diensten aanbieden. Niet alleen kunt U bij ons terecht voor alle type blusmaterialen zoals brandblussers en brandslanghaspels, maar ook preventie en detectiemateriaal zoals CO- (koolmonoxide / koolstofmonoxide / kolendamp) en rook-melders.

Tot onze service / diensten behoren onder andere het controleren van brandblusapparatuur, droge blusleidingen (lage- en hoge-druk), elektrisch gereedschap, noodverlichting en het impregneren of brandvertragend maken van diverse materialen.

Door de jarenlange kennis en ervaring te combineren met een totaal aanbod van producten, diensten en opleidingen is Kling Brandbeveiliging een betrouwbare partner die u een stukje zekerheid en veiligheid biedt!

Certificeringen

REOB gecertificeerd
Kling Brandbeveiliging is door de NCP (Stichting Nationaal Centrum voor Preventie) als een REOB-gecertificeerd onderhoudsbedrijf erkend. REOB staat voor Regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen. Dit houdt in dat Kling Brandbeveiliging volledig bevoegd is voor het controleren en keuren van blusmiddelen. Bij alle werkzaamheden wordt de wettelijke norm voor het projecteren van draagbare en verrijdbare blustoestellen (NEN 4001) gehandhaafd.

ScheepvaartInspectie gecertificeerd


Kling Brandbeveiliging is tevens gecertificeerd door de scheepvaartinspectie om werkzaamheden aan boord van schepen uit te voeren zoals het controleren van de brandblussers en het afpersen van laad- en losslangen met certificaat.

Impregneren


Kling Brandbeveiliging is gemachtigd om brandvertragende behandelingen te verrichten, beter bekend als impregneren. Na behandeling van het textiel of decoratiemateriaal wordt een Certificaat van Behandeling verstrekt.


NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening) erkend


Ten slotte is Kling Opleidingen B.V. door het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening) erkend als officieel opleidingsinstituut. Aan alle eisen van de Erkenningsregeling Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening wordt voldaan. Onze instructeurs voldoen aan de wettelijk gestelde eisen van vakbekwaamheid.

Voor meer informatie

bekijk onze website

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.