Komatic

Komatic

Van Coothplein 41A, 4811 ND  Breda

Over ons

Komatic geeft duurzame verlichting

Hoe kunnen bedrijven en overheden op het gebied van verduurzamen "Quick Wins" behalen? Led verlichting? Energiebesparende raamfolies? Effectief opslaan van zonne-energie? Energiebesparende vloeistof voor de centrale verwarming? Etc.

Komatic heeft haar adviezen uitgebreid naar eenvoudig te behalen resultaten voor verduurzamen. Resultaten die goed zijn voor ons milieu en de portemonnee. Uiteindelijk draait alles om veiligheid, comfort, gezondheid, duurzaamheid en energie-efficiency!

Gaat bij u het licht al uit?

Is het niet prettig als u helder en onafhankleijk advies krijgt op het gebied van verduurzamen?Geheel gebaseerd op snel en eenvoudig te behalen resultaten? Met een snelle terug verdientijd? Zeker met de opeenstapeling aan innovaties is het goed te weten dat Komatic het overzicht bewaart en geheel onafhankelijk de beste oplossingen voorlegt. Komatic adviseert in alle zakelijke, industriele en openbare omgevingen. Bij nieuwbouw, renovatie, uitbreiding,etc. Komatic ondersteunt bij de inkoop van verduurzame producten: De beste kwaliteit-prijs oplossingen. Maak vrijblijvend kennis en ondek dat er veel te besparen valt, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu!.

Contact

Meer weten over wat Komatic voor u zou kunnen betekenen?
Neem vooral geheel vrijblijvend contact met ons op!


KoMatic

Van Coothplein 41A, 4811 ND, Breda, Nederland

Telefoon +31 (0)13 302 93 95
Mobiel +31 (0)6 14 36 80 69
Email: info@komatic.nl

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.