Kooijman Autar Notarissen

Kooijman Autar Notarissen

Straatweg 7, 3051 BA  Rotterdam

Over ons

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd in het splitsen van meer ingewikkelde gebouwen en onroerend goed. Zoals complexen met daarin woningen, parkeervoorzieningen, kantoor- en winkelruimte, welke ogenschijnlijk losse gedeelten vormen maar die op allerlei wijzen in elkaar over lopen.

Het is bij het opzetten van de splitsing dan van groot belang om te kijken naar de toekomstige exploiteerbaarheid en eventuele uitbreidingswensen ten aanzien van delen van het gebouw. Zonder dat kan een individuele eigenaar dit soort dingen in een groot aantal gevallen blokkeren.

Voor meer informatie over het kopen van appartementen, het splitsen in appartementsrechten en het wijzigen van de notariële akte van splitsing, kun je contact opnemen met Kooijman Autar via het telefoonnummer +31 (0)10 285 88 88.

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.