Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken BV

Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken BV

A.G. Bellstraat 11, 7903 AD  HOOGEVEEN

Over ons

Certificaten


Kreeft is in het bezit van de benodigde ISO, VCA en KOMO (BRL3201)-certificering welke garant staan voor onze kwaliteit. Wij zijn gecertificeerd voor zowel handmatige betonreparatie, injecteren en spuitbeton en hebben alle ervaring in huis om te komen tot het gewenste eindresultaat. Kortom: Kreeft heeft de kennis in huis om te kunnen voorzien in het voorkomen en duurzaam herstellen van problemen. Met onze 50 medewerkers zijn wij flexibel genoeg om snel in te springen op problemen. Voor alle werkzaamheden zoals die staan genoemd onder 'diensten' geldt uiteraard dat deze zowel individueel als in combinatie op projectbasis worden uitgevoerd.

Kreeft is in het bezit van de benodigde ISO, VCA en KOMO (BRL3201)-certificering welke garant staan voor onze kwaliteit. Wij zijn gecertificeerd voor zowel handmatige betonreparatie, injecteren en spuitbeton en hebben alle ervaring in huis om te komen tot het gewenste eindresultaat. Kortom: Kreeft heeft de kennis in huis om te kunnen voorzien in het voorkomen en duurzaam herstellen van problemen. Met onze 50 medewerkers zijn wij flexibel genoeg om snel in te springen op problemen. Voor alle werkzaamheden zoals die staan genoemd onder 'diensten' geldt uiteraard dat deze zowel individueel als in combinatie op projectbasis worden uitgevoerd.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.