Kunststofplatenshop.nl

Kunststofplatenshop.nl

De Amer 33, 8253 RC  Dronten

Over ons

Kunststofplatenshop.nl | Kunststof platen GRATIS op maat!

Wij van Kunststofplatenshop.nl zijn expert in levering van diverse kunststof platen. Al onze type kunststof platen leveren wij gratis op maat. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld platen van de kunststoffen perspex, PMMA, polycarbonaat platen en dibond. Deze leveren wij in verschillende kleuren en diktes. Veel van onze platen zijn ook geschikt voor toepassingen in het interieur en als gevelplaten.

Wij onderscheiden ons in het leveren van al het plaatmateriaal op de gewenste maat. Wij zagen alle materialen computergestuurd op de halve millimeter nauwkeurig. Ook doen wij er alles aan om onze klanten het gewenste plaatmateriaal zo snel mogelijk te leveren. Elke levering binnen 48 uur, is waar wij naar streven. Wij leveren aan zowel bedrijven en opleidingsinstellingen als aan particulieren.


Bij ons kunt u veilig betalen via iDeal, creditcard en via bankoverschrijving. Door onze webshop geheel te laten lopen via een versleutelde SSL verbinding (HTTPS) bent u verzekerd van de veiligheid van uw gegevens. Wij vragen al onze klanten ook om onze dienstverlening te beoordelen via het onafhankelijke klantbeoordelingssysteem van Kiyoh. Wij scoren hier gemiddeld een 9 uit maximaal 10 punten. Op basis van de feedback van onze klanten werken wij aan een doorlopende verbetering van onze kwaliteit en service.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.