Lagarde Groep

Lagarde Groep

Mercuriusweg 45, 3771 NC  Barneveld

Over ons

In contact met Lagarde Groep

Lagarde Groep is dé adviseur-uitvoerder voor (elektro)mechanische beveiliging van gebouwen. We bieden onze klanten veilige oplossingen die honderd procent bij hen passen. Onze specialisten zijn in staat om zich in te leven in de situatie van de opdrachtgever en in zijn doen en laten. Lagarde Groep heeft deskundigheid, servicegerichtheid en integriteit hoog in het vaandel staan.

Advies over beveiliging

Hoe trekt u de deur achter u dicht? Praat er eens over met de beveiliging experts van Lagarde Groep. Samen met u kijken ze naar uw pand, de risico’s, het aantal en het type gebruikers, de gewenste levensduur van veiligheidsoplossingen en het klimaat. Op basis hiervan ontstaat een compleet advies waarbij doelmatigheid, kwaliteit en het grootst mogelijke bedieningsgemak centraal staan. Advies dus dat zich onmiddellijk uitbetaalt.

Certificeringen

Lagarde Groep werkt altijd conform de meest actuele normen van verzekeraars. Welke norm voor u geldt, hangt af van het inbraakrisico en de zogenoemde attractieve waarde van uw object. Minder bekend is de richtlijn van het NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) die voorziet in maatregelen in geval van zware risico’s, hogere inboedelwaarde en/of attractieve waarde. Lagarde Groep adviseert niet alleen, maar neemt ook montage, service en onderhoud voor haar rekening.

Contact

Neem contact op voor advies, het stellen van vragen of het maken van een afspraak. Wij gaan altijd vertrouwelijk met uw gegevens om.

Lagarde Groep
Zuiderinslag 4e
3871 MR Hoevelaken
Tel +31 088 1616016

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.