Lampdirect.nl - Any Lamp BV

Lampdirect.nl - Any Lamp BV

Ekkersrijt 7102, 5692HC  Son en Breugel

Over ons

Speciaal VVE collectief

Maak direct gebruik van het speciaal VVE collectief voor aanschaf van (LED) verlichting bij Lampdirect.nl

- Ga naar www.lampdirect.nl
- Bestel uw (LED) verlichting
- Gebruik kortingscode: VVE_ACTIE in uw winkelwagen

Geldig van 1 februari 2017 tot 31 mei 2017

Lampdirect.nl staat op 30, 31 maart en 1 april op Beurs Bouw & Wonen (Standnummer: 402). Komt u ook langs?

Klik hier om kaarten te bestellen (nu het tweede kaartje gratis).

Lampdirect.nl

We beperken ons echter niet alleen tot Europa, tevens behandelen wij bestellingen uit onder andere Canada en Azië. Lampdirect.nl staat voor zowel zakelijke- als particulieren gebruikers klaar. Any Lamp is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in verlichting. Deze kennis maakt het Lampdirect.nl mogelijk u van een uitgebreide service en advies op maat te voorzien. Tevens zorgen nauwe samenwerkingsverbanden met Philips ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste producten.

Lampdirect.nl probeert u van de voordeligste prijzen te voorzien. Dit wordt mogelijk gemaakt door de markt nauwkeurig in de gaten te houden en door een sterk inkoopbeleid. Mocht u toch een goedkoper aanbod zien, neem dan contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Het hoofdkantoor van Any Lamp BV (Lampdirect.nl), zo ook het magazijn, zijn gevestigd in Helmond, dit ligt nabij Eindhoven waar Philips Lighting in 1891 is opgericht. Het magazijn is in Son & Breugel gevestigd. Door de korte communicatielijnen en de centrale ligging kan er een snelle levering plaatsvinden door heel Europa.

Het Lampdirect.nl team

Ons team staat voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste lamp. Wij helpen u graag bij eventuele vragen waarbij u een uitgebreid persoonlijk advies kunt verwachten.

Lampdirect.nl is van maandag tot donderdag geopend van 08:00 tot 18:00. Op vrijdag kunt u ons telefonisch bereiken van 08:00 tot 17:00: 088-3100 000. U wordt veelal binnen 10 seconden geholpen.

Of u kunt een e-mail sturen naar: info@lampdirect.nl. Op werkdagen wordt uw e-mail dezelfde dag nog beantwoord!

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.