LDR-Lighting

LDR-Lighting

Kiefteweg 14, 7151 HT  Eibergen

Over ons

Over ons

Mijn naam is Iwan Kreft. Sinds juni 2011 ben ik fulltime bezig met led verlichting. Echter ben ik al eerder begonnen met het experimenteren met led verlichting. Mijn interesses liggen bij het technische aspect en domotica. Vanwege mijn interesses probeer ik mij steeds te innoveren met led verlichting. Zo realiseer ik zelf de voedingen en streef ik ernaar om continueel opties toe te voegen. Dit resulteert in steeds betere kwaliteit van de lampen. Buiten het ontwerpen en produceren van led verlichting vind ik domotica erg enerverend. Domotica is het aansturen van elektrische toestellen in een huis door informatica en elektronica. Led verlichting en domotica zijn voor mij de toekomst. Dit is de reden waarom ik deze combinatie steeds probeer te maken.

Met mijn ideeën en producten geef ik balans aan mens, bedrijf en milieu. Zo heb ik, samen met een bedrijf uit Beijing, de smartplug ontwikkelt. De smartplug is een stekkerplug en een smart-led/sensor.

Meer info

Wilt u weten wat wij voor uw VvE kunnen realiseren? Stuur dan een email naar bedrijven@ldr-lighting.nl of neem een kijkje op onze website

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.