Ledoffice

Ledoffice

Dokter W. Nijestraat 76, 2064 XD  Spaarndam

Over ons

Over LedOffice

Wij zijn een klein gespecialiseerd bedrijf op het gebied van LEDverlichting en aluminium LEDprofielen en hebben de ambitie om kwalitatief goede led producten voor een zeer aantrekkelijke prijs te leveren. U vindt onze producten in bedrijfshallen, winkels, kantoren en bij particulieren. Onze producten blinken daarbij uit in een hoge licht-opbrengst en duurzaamheid wat u terugziet in onze garantieafspraken.

Wij bieden uitsluitend (Europees) CE en ROHS gecertificeerde producten. Daarmee garanderen wij een hoge kwaliteit LED-diodes, elektronische componenten, samenstellingen en eindproducten. Alle producten die wij aanbieden zijn primair vervaardigd om energiebesparing en bescherming van het milieu te realiseren.

Wij kiezen er voor om geen merklozen producten te leveren. Onze leveranciers zijn wereldleiders in de ontwikkeling en verspreiding van LED technologie. Daarom zijn onze producten altijd van een op en top technlogisch niveau. Wij werken samen met toonaangevende bedrijven die hun producten wereldwijd verkopen en die ook opereren in Europa.
LED office is dealer van:

LEDsOn
Ontwikkelaar en producent van aluminium LEDprofielen met een hoge kwaliteitsstandaard en afwerking.

V-TAC
Producent van een breed pakket LEDproducten en wereldspeler met een uitgebreid distributienetwerk in meer dan 50 landen op alle continenten.

MeanWell
LED-voedingen van MeanWell zijn betrouwbaar en beschermd tegen opspattend water of volledig waterdicht en hierdoor zeer geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

Voor nadere informatie kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 023-3020401 of per mail info@ledoffice.eu

Direct bestellen in een beperkt assortiment kan op onze webwinkel: www.ledmagazijn.eu

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.