Ledesign

Ledesign

Weleveldstraat 7D, 7557 JE  Hengelo

Over ons

LEDesign

Ben je op zoek naar nieuwe, duurzame én energiezuinige verlichting voor jouw appartement? Wil je graag iets unieks? Of gewoon graag wat meer sfeer toevoegen aan de lampen in jouw ruimte? Of ben je op zoek naar een ander soort lamp of licht? Als het om verlichting gaat, dan ben je bij LEDesign aan het goede adres!

LEDesign Projectverlichters kijkt graag met je mee. Door hun jarenlange ervaring hebben ze al op veel bijzondere locaties en in speciale situaties of gelegenheden de verlichting mogen verzorgen. Ook als het gaat om besturing en bedieningsgemak van verlichting kijken ze graag met je mee. Ze passen de techniek aan op jouw situatie en niet andersom. Ze hebben een snelle service, die altijd voor je klaar staat en met je meedenkt. Niet alleen de mentaliteit is duurzaam, ook de werkwijze is ‘no-nonsense’. LEDesign luistert naar je, pakken problemen aan en realiseren zo toffe projecten. En dat al sinds 2006!

Als bedrijf willen ze de beste kwaliteit verlichting leveren. Daarom gebruiken ze alleen energiezuinige verlichting van bewezen en gerenommeerde leveranciers. LEDesign Projectverlichters heeft veel soorten lichtoplossingen op voorraad, hierdoor kunnen ze je snel van dienst zijn. De research & development verzorgen ze zelf, ze weten wat ze doen en lossen de problemen op waar ze tegenaan lopen. Ook hebben ze een eigen technische dienst, waardoor ze snel kunnen schakelen.

Stapsgewijs en transparant helpen ze je aan een deftig lichtadvies. Dankzij de expertise op alle gebieden praten ze op hetzelfde niveau met architecten, ontwerpers, installateurs, aannemers en adviseurs. LEDesign is de schakel in deze keten die wensen combineren met uitvoering. Zij zien mogelijkheden die anderen onbenut laten, en beschouwen tegenslag als kans.

Kortom, als het om verlichting gaat, dan staat LEDesign voor je klaar!

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.