LED Kompas

LED Kompas

Haven 5, 2242 NC  Wassenaar

Over ons

Wie zijn wij

LED Kompas is een oude speler in een nieuw jasje.

Na jaren werkzaam geweest te zijn in de groothandel voor LED producten ben ik tot de conclusie gekomen dat voor veel bedrijven en V.v.E’s de wil tot overgaan naar Led wel aanwezig is maar dat door de hoge kosten van met name het installeren vaak de drempel hoog is.

Ik ben dan ook van mening dat dit veel goedkoper én duurzamer zou moeten kunnen en dat LED verlichting voor nagenoeg elk budget bereikbaar moet zijn. Vandaar dat we met LED Kompas een unieke formule hebben uitgedacht. (zie werkwijze)

Wij willen dan ook graag samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn en wat voor u de meest aantrekkelijke oplossing is om uw pand te verduurzamen met LED verlichting!

LED Kompas

LED Kompas ziet het als haar taak om zo duurzaam mogelijk de huidige reguliere verlichtingsbronnen te omzetten naar LED verlichting. Om dit te bereiken streven wij er naar om huidige armaturen, zo mogelijk,  om te bouwen zonder het oude armatuur in zijn geheel weg te gooien.

Indien technisch verantwoordt , zullen wij alleen de oude elektronica verwijderen en deze vervangen voor LED. Mocht het technisch niet verantwoordt zijn dan kunnen wij u uiteraard helpen met een geheel nieuw armatuur.

Ook hierin gaan wij duurzaam te werk. Wij streven ernaar om bij nieuwe armaturen zoveel als mogelijk is te kiezen voor armaturen waarvan losse onderdelen verkrijgbaar en vervangbaar zijn. Hierdoor hoeft bij eventuele defecten niet het gehele armatuur te worden vervangen waardoor het enerzijds minder afval oplevert en anderzijds u geen (duurder) nieuw armatuur hoeft aan te schaffen.

Uiteraard dragen wij er zorg voor dat alle verwijderde onderdelen op de juiste en duurzame manier worden verwerkt.

Door onze unieke werkwijze willen wij de overstap naar LED verlichting laagdrempelig en financieel interessant maken om zo mensen te stimuleren om duurzame en energiezuinige verlichting te gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Edwin Vogels

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.