Less Energy

Less Energy

Anthonetta Kuijlstraat 47, 3066 GS  Rotterdam

Over ons

Over Less Energy

Smart Saving Lighting Solutions


Het servicepakket van Less Energy bestaat naast levering van verlichtingsoplossingen voor o.a. kantoren, winkels, theaters, zorginstellingen, onderwijs en industrie ook uit projectadvisering, -uitvoering, -nazorg.

Less Energy heeft inmiddels ook naam verworden met haar led-zwembadverlichting en led-terreinverlichting. Fabrikanten kiezen voor Less Energy als distributeur vanwege de technische kennis, passie en ervaring en kennis en toegang tot de markt.


Meer weten …


Meer weten … neem contact op met Joren Mempel, Commercieel Manager van Less Energy,en bespreek met Joren de mogelijkheden voor het toepassen van onze ”Smart Saving Lighting Solutions” voor uw locatie …

Joren Mempel Commercieel Manager Less Energy

”Uit de markt komt naar voren dat onze aanpak gewaardeerd wordt en dat de klanten graag met ons projecten uitvoeren vanwege de onconventionele aanpak, snel volledig en toegespitst op de vraag en vanuit de opdrachtgever gemaakt ” Immers vervangen en investeren alleen als het nodig en rendabel is en dus zin heeft!”

Bel 010-7144844 of stuur Joren een mail j.mempel@less-energy.nl.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.