..........
shadow_fix

Liftcentraal

Liftcentraal, voor zorgeloos goede service

Een lift of roltrap moet het gewoon doen. Geen lange verhalen, geen poespas, geen loze beloften; u wilt mensen en/of goederen op een veilige en betrouwbare manier van A naar B verplaatsen. Zo simpel is het. Liftcentraal brengt die eenvoud terug in combinatie met een verrassend prettige manier van zakendoen. Uw zorg nemen wij u graag uit handen. Wij doen alles wat nodig is voor het uitvoeren van liftonderhoud, reparaties en moderniseringen. 

Vrijblijvende gezondheidscheck - Beurs Bouw & Wonen

Om er achter te komen of uw lift(en) gezond is/zijn, kunt u nu gebruik maken van de Liftcentraal gezondheidscheck. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende gezondheidscheck aan uw lift(en)? Maak op Beurs Bouw & Wonen bij de stand van Liftcentraal een afspraak!

Bezoek Liftcentraal op Beurs Bouw & Wonen (standnummer 516/536).

Ouderwets goed liftonderhoud!

Iedereen schreeuwt het van de daken: “ Wij hebben de laagste prijs, wij leveren de beste kwaliteit, ons product is het beste, wij zijn de snelste” en ga zo maar door. Alles draait hierin om “ wij en ons” terwijl “ u en uw” wat ons betreft centraal moet komen te staan.

Uw wensen en behoeften

Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Uniek in de liftenbranche is dat wij niet werken met moeilijke contracten met lange opzegtermijnen. Wij werken voor u zolang u dat zelf wenst. Door ons werk goed te doen, willen wij er voor zorgen dat er geen noodzaak is om bij ons weg te gaan.

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en moderniseringen van alle merken en typen lift- en roltrapinstallaties. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij in staat om u over alle hieraan gerelateerde vraagstukken te adviseren en bij te staan.

Uw investering

Een lift of roltrap is een kostbaar bezit en u besteedt aan het onderhoud veel geld. Vaak een kostenpost waarbij u niet of nauwelijks weet wat er daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Liftcentraal maakt uw investering zichtbaar en zet hiervoor gepassioneerde techneuten in. Uw investering wordt door Liftcentraal weer gestoken in zaken waar het echt om gaat. Dus, wel goed en gedegen onderhoud maar geen overhead- en andere onnodige kosten.

Uw tevredenheid, daar gaat het om!

Liften hebben onderhoud nodig, dat staat vast. Uw tevredenheid is echter de basis voor onze samenwerking. Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij dit ook. Het is, wat ons betreft, dan ook logisch dat u dan pas betaalt.

Op basis van dit gegeven nodigen wij u uit om het met ons te proberen. Wij vatten het voor u samen:

• Géén moeilijke contracten

• Géén opzegtermijnen

• Samenwerking zolang u zelf wenst

• Afspraak=afspraak

• Betalen bij 100% tevredenheid

• Niet goed, geld terug


Spreekt u dit aan? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen vertellen hoe wij dit in de praktijk brengen.

Telefoon:        071-342 10 15

e-mail:             info@liftcentraal.nl

website:         www.liftcentraal.nl

 

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


100 procent

100 procent

Iedereen schreeuwt het van de daken: “ Wij hebben de laagste prijs, wij leveren de beste kwaliteit, ons product is het beste

lift - 19 October 2018
Gratis MJOB liften

Gratis MJOB liften

Is uw lift gezond? Kom er achter met de Liftcentraal gezondheidscheck.

lift - 19 October 2018
Liftcentraal presentatie

Liftcentraal presentatie

Liftcentraal presentatie video

lift - 19 October 2018
Een open (lift)deur?

Een open (lift)deur?

Liftonderhoud betekent tijd en aandacht steken in schoonmaken en afstellen. Fysieke aanwezigheid van een goede liftmonteur is hierbij van groot belang!

lift - 19 October 2018

 

Liftcentraal

Klik hier voor meer info
Hondsdijk 5
2396 HG Koudekerk aan den Rijn
Tel:
0713421015

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam