LNQ. Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

LNQ. Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

Zilverberg 21, 2716 LZ  Zoetermeer

Over ons

Historie

LNQ schoonmaakbedrijf is opgericht in 2008, door ervaring en deskundigheid samen te voegen om een solide organisatie te realiseren. In de jaren daarvoor is er ruime ervaring opgedaan, in vele diensten op het gebied van reiniging.

Al het geleerde uit het verleden hebben wij samengesmeed tot een stabiele basis om voor u als klant, al het mogelijke, met de bijbehorende garanties te kunnen realiseren.

Missie

Onze missie is om tenminste één last uit onze samenleving weg te nemen, een schone situatie creëren om een fijne leefomgeving te realiseren.

Een schone, opgeruimde omgeving is fijner leven. Dat is een feit! Ons deskundige team staat dan ook, indien nodig, 24/7 voor u klaar om onze diensten aan u te verlenen. wij geven u de garantie dat LNQ werkt voor U!

Visie

Alles wat vuil is, kan schoon! Met dat doel voor ogen gaan wij geen uitdaging uit de weg en zullen alles in het werk stellen om in alle goede orde tot een gewenst resultaat te komen.

Omdat alles wat gebruikt wordt langzaam of snel vervuild zal er altijd schoongemaakt moeten worden. Hiervoor biedt LNQ voor allerlei soorten vervuiling talloze oplossingen, zowel eenmalig als periodiek. Het is hierbij van belang dat wij in goed overleg tot een goede samenwerking komen, zo bieden wij een oplossing voor elk budget. Met deze visie bieden wij voor iedereen een kans om van professionele reiniging te kunnen profiteren, iedereen heeft namelijk recht op een fijne en schone leefomgeving.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.