Lockforce

Lockforce

Stevensweg 10, 2141 VL  Vijfhuizen

Over ons

Lockforce is een nieuwe naam in het slotenmakers gilde. Maar zeker geen onbekende in het vak. We hebben expertise en jarenlange ervaring in huis als het gaat om uw veiligheid. Onze vakmensen staan voor u paraat als het gaat om noodgevallen bij inbraak of als u buitengesloten bent. Nog liever helpen wij inbraak voorkomen door u te adviseren over goede sloten en beslag. De veiligheid van uw huis, bedrijf of VvE staat bij ons voorop! Voor bedrijven bieden we sluitplannen en toegangscontrolesystemen voor bedrijfspanden en toegang tot meerdere locaties.

Heeft u vragen over beveiliging van uw huis en/of bedrijf, stel ze Lockforce! Lockforce biedt expertise, vakmanschap en een snelle service op het gebied van veiligheid. Wij geven u graag advies of het nu gaat om het plaatsen van sloten, het openen van deuren, inbraakpreventie en het beveiligen van uw huis of bedrijf.

Het voorkomen van inbraak met kennis, gedegen sloten en materialen is ons vak.

lockforce profielMaak kennis met de kracht van Lockforce: kennis, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij staan direct voor u klaar om u te helpen bij inbraakschade of als u buitengesloten bent, maar het liefst treffen we voorzieningen om uw huis of bedrijf veiliger te maken tegen inbraak.

Onze gecertificeerde en ervaren monteurs zijn 24/7 bereikbaar om klanten te helpen na een inbraak, binnen te laten in hun huis of een passende oplossing te vinden voor uw veiligheid!

Wij zijn gevestigd in Vijfhuizen, Haarlemmermeer en opereren vooral in de regio Haarlem en Meer. Voor informatie over de veiligheid van uw huis en/of bedrijf komen wij graag bij u langs om u vrijblijvend een deskundig advies te geven.

Wij zijn pas tevreden als u veilig bent!

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.