Lohr Liften

Lohr Liften

Edisonstraat 60- 62, 6902 PK  Zevenaar

Over ons

Als specialist in liftinstallaties biedt Lohr Liften een breed scala aan oplossingen voor elke markt en elk project. Van maatwerk liftinstallaties waarbij de wensen van de klant centraal staan, tot standaard liften die voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid.

Onze ervaren en professionele team werkt nauw samen met onze partners Windscheid en Wendel Liften, een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de liftindustrie. Dankzij deze samenwerking beschikken wij over de meest geavanceerde technologieën en de meest deskundige kennis in de branche.

Onze klanten, van architecten tot particulieren, kunnen rekenen op persoonlijk advies en een aandachtige luisterhouding gedurende het hele traject, van ontwerp tot bouw. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste oplossing voor hun specifieke liftbehoeften, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, professionele liftpartner, kijk dan niet verder dan Lohr Liften. Onze jarenlange ervaring, kennis en technologie zorgen ervoor dat we u kunnen voorzien van de perfecte liftoplossing voor uw project.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.