Lubron Waterbehandeling

Lubron Waterbehandeling

Mechelaarstraat 38, 4903 RE  Oosterhout

Over ons

LUBRON WATERBEHANDELING

Iedere toepassing van water vraagt om een specialistische blik op alle aspecten van het watergebruik. Als uw vaste partner ontwerpt, assembleert en onderhoudt Lubron op maat gemaakte, hoog kwalitatieve systemen voor waterbehandeling. 

Er zijn verschillende speciale waterontharders, ook voor particulier gebruik. Goed advies is belangrijk om de verwachtingen waar te kunnen maken en het comfort te kunnen verhogen en waarborgen. Lubron Waterbehandeling bekijkt iedere situatie apart en levert de beste totaaloplossing voor de hele woning.

MAATWATER VOOR HOSPITALITY

Water is een belangrijke component voor tal van zaken in de horeca en in grootkeukens. De samenstelling van het water is direct van invloed op de kwaliteit van de producten en de levensduur van apparatuur.

Totaaloplossingen waterbehandeling grootkeuken
Het watergebruik in de horeca en in grootkeukens kent vele aspecten en moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dat vraagt om een specialistische blik en kennis over geldende wet- en regelgeving. Aan de hand van het waterverbruik en de kwaliteitseisen aan het water levert Lubron Waterbehandeling een op maat gemaakte oplossing voor het beste resultaat.

PARTICULIER GEBRUIK

De kwaliteit van het drinkwater in Nederland is goed, maar de kalk in het water kan nadelige gevolgen hebben. Denk aan de kalkaanslag in de badkamer op de douchewand en kranen, maar ook het energieverlies. 

Zacht water, pure luxe
Speciaal voor particulier gebruik ontwikkelden de engineers van Lubron de Waterdeluxe waterontharders. Deze compacte waterontharders werken volgens hetzelfde, beproefde principe als die voor de professionele markt, maar zijn door hun kleine afmetingen en eenvoudige bediening perfect afgestemd op de behoefte van huishoudens.

Lubron waterdeluxe

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.