Maasmond B.V.

Maasmond B.V.

Linschotenstraat 47, 3040 VB  Rotterdam

Over ons

Maasmond staat garant voor vakwerk, creativiteit, kwaliteit, perfecte planning en budget bewaking. De geschiedenis van Maasmond begint in 1898 als schildersbedrijf in Rotterdam. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip in vastgoedzorg en projectinrichting en behoren wij tot de Top 5 van de branche.

Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers bij het succesvol ontwikkelen en realiseren van renovatie aan vastgoed. Deze projecten bestaan o.a. uit kantoor- en historische panden, sportcomplexen, horeca, scholen/Universiteiten, winkels en vastgoed in de zorg.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is vanzelfsprekend binnen onze bedrijfscultuur. Een ander aspect van verantwoord ondernemen is onze deelname aan het Leermeesterschap. Als erkend leerbedrijf verzorgen wij praktijkopleidingen en stages voor getalenteerde vakmensen.

De kwaliteit van ons werk wordt niet alleen door onszelf gegarandeerd. Maasmond voldoet ook aan de hoogste eisen van onafhankelijke normeringsinstituten als ISO en VCA**. Wij zijn zelfs al ISO-gecertificeerd sinds 1994. Daarnaast is Maasmond aangesloten bij de belangrijkste kwaliteitsgerichte brancheorganisatie OnderhoudNL. Bovendien staat bij onze interne opleidingen, naast milieu- en veiligheidsaspecten, de zorg voor kwaliteit centraal.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.