Masco Schilders B.V.

Masco Schilders B.V.

Sortieweg 66a, 6219 NT  Maastricht

Over ons

Wij zijn een allround schildersbedrijf met meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van onderhoud, wandafwerking en restauratie. Met een team van even enthousiaste als geschoolde vaklieden leveren wij een compleet pakket aan adviserende en uitvoerende diensten. Resultaatgerichtheid en kwaliteit versterken elkaar daarin.

Onze opdrachtgevers bevinden zich zowel in de particuliere als in de zakelijke sector. Daarnaast werken wij voor uiteenlopende soorten organisaties: aannemers, kerken en andere monumentale gebouwen, architectenbureaus, vastgoed entrepreneurs.

Samen met onze klant werpen wij vaak een 'technologische', innovatieve blik in de toekomst. Foto's kunnen ter plaatse digitaal worden ingekleurd om het eindresultaat al zichtbaar, voor de klant als het ware tastbaar te maken. Voor meerjarige onderhoudsplannen en -abonnementen bent u bij ons eveneens aan het juiste adres.

Kiezen voor Masco, is kiezen voor kwaliteit!

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.