MBR Hekwerken

MBR Hekwerken

Fuutweg 1, 4791 PB  Klundert

Over ons

MBR Hekwerken B.V. produceert al 25 jaar aluminium balkon- en galerijhekken en aanverwante producten voor de renovatie- en nieuwbouwmarkt. Met een op maat gemaakt aluminium hekwerk van MBR ondergaat uw gebouw een upgrading die past bij deze tijd. Met een breed scala aan mogelijkheden kunnen wij ieder ontwerp uitvoeren en monteren. Flexibiliteit is hierbij een belangrijke factor en komt niet alleen tot uiting in het ontwerp maar ook in het proces.

Wat is nu de kracht van MBR, waarom kiezen mensen voor MBR? Om onze kwaliteit, om onze leverbetrouwbaarheid. Het zijn allemaal clichés. En ook standaardseisen van de opdrachtgever. De kracht begint achter MBR. De kracht die hier achter zit is een enorme enthousiasme, optimisme, eerlijkheid, betrouwbaarheid,  doorzettingsvermogen, standvastigheid, integer, innovatief en oplossingsgericht karakter van de directie. Al deze eigenschappen komen ook weer terug in het team van MBR. De bereidwilligheid en inzet is hierdoor enorm hoog. Waar mensen samenwerken in goede harmonie komen de beste resultaten voort.

MBR is een familiebedrijf. Maar wat houdt een familiebedrijf nu precies in en waarom kiest de afnemer voor een familiebedrijf? Binnen MBR werken niet alleen diverse familieleden van de directie maar onder familie vallen alle mensen die hier werkzaam zijn. En als familie heb je meer voor elkaar over, zijn de lijnen kort en de empathie is hoog. Het resultaat hiervan is dat er beter gepresenteerd wordt dan in een grote en onpersoonlijk organisatie. En dat is een belangrijke reden waarvoor men voor MBR kiest als leveranciers van hekwerken, heksystemen, balkonhekwerken en galerijhekwerken.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.