Mesch Kozijnen & Beglazing

Mesch Kozijnen & Beglazing

Rijksweg 33-35, 5374 RA  Schaijk

Over ons

L. MESCH KOZIJNEN EN BALKONBEGLAZING

L.Mesch kozijnen levert al meer dan 28 jaar kwaliteit. Vanuit Kaatsheuvel zijn wij begonnen met het leveren en monteren van kozijnen en balkonbeglazing. Bij ons bent u aan het juiste adres voor kunststof en aluminium kozijnen,dakkapellen en serres.

Al meer dan 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in balkonbeglazing en hebben wij een eigen systeem ontwikkeld. Hierdoor zijn wij van een plaatselijk bedrijf, een landelijk bedrijf geworden waardoor wij tegenwoordig de beglazingssystemen door heel Nederland leveren en monteren.

Met onze jaren lange ervaring hebben wij de kennis om u volledig te informeren over de producten en mogelijkheden. Als u voor L. Mesch kozijnen kiest, kiest u voor kwaliteit! Onze service is altijd op maat gemaakt en u heeft bij ons standaard 5 jaar garantie op de producten. Graag komen wij bij u langs om uw situatie te bekijken en maken wij voor een gepaste offerte. Dit kan zowel overdag als ‘s avonds. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze ruime showroom van meer dan 160m2 waar wij u onze balkonbeglazing, kozijnen ,deuren dakkapellen en schuifpuien tonen.

Contact:

L. Mesch Kozijnen en Balkonbeglazing.

Tel : 0416-533466
Fax : 0416-283323
Mob : 06-21292181
E-mail : info@debalkonbeglazer.nl

Showroom:
Rijksweg 33-35
5374 RA Schaijk

Openingstijden showroom:
na telefonische afspraak

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.