Milin B.V.

Milin B.V.

Brabanthaven 1, 3433 PJ  Nieuwegein

Over ons

Over ons

Milin levert duurzame afbouwmaterialen voor de nieuwbouw-, onderhoud- en renovatiesector. Het uitgebreide assortiment van Milin bestaat uit onderhoudsarme gevelpanelen, dakrand- en kozijnafwerkingen en kunststof profielen. 40 medewerkers staan dagelijks klaar om eindgebruikers in diverse sectoren optimaal te ondersteunen met service en support bij de totstandkoming van verschillende projecten.

Betrouwbaarheid, flexibiliteit, innovatief, duurzaam, servicegericht en dedicated vervoer zijn cruciale kernwaarden van de organisatie. Milin loopt voorop in nieuwe ontwikkelingen waarbij de mogelijkheden en kansen ten volle worden benut.

Een greep uit onze producten:
Gevelbekleding
Steenstrips
Dakranden
Plaatmateriaal
Vensterbanken
Kozijnafwerkingen
PVC afwerkprofielen
Hygiënische wanden en plafond
Decoratieve wandpanelen

HIER GAAN WIJ VOOR

Wij leveren betaalbare, moderne panelen en profielen van goede kwaliteit op de markt brengen. En de installateur zoveel mogelijk ontzorgen zodat hij efficiënt te werk kan gaan. Milin levert bijna alle producten onder het CE en zijn voorzien van het Milin DUBO keurmerk. Kies voor duurzaam. Niet alleen de producten zijn duurzaam, recyclebaar en milieuvriendelijk, ook de bedrijfsvoering is duurzaam. Duurzaamheid loopt als een groene draad door onze organisatie. Daarom hebben onze gevelproducten het DuBo keurmerk voor duurzaam bouwen en het CE keurmerk. 

DAAROM VOOR ONS KIEZEN

Bestellen bij Milin betekent:

24-uurs levering mogelijk
Openingstijden werkdagen: van 08:00 tot 12:15 en van 12:45 – 17:00 uur
Deskundige medewerkers

Workshops

Partners en klanten kunnen bij ons terecht voor een uitgebreide producttraining in de speciaal daarvoor ingerichte trainingsruimte te Nieuwegein. Tijdens de workshops wordt dieper ingegaan op de eigenschappen, mogelijkheden en verwerking van de producten uit ons assortiment. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met onze afdeling verkoop: 030-657 90 20 of verkoop@milin.nl

Blog

Wij brengen wekelijks een blog uit over onze producten, de markt en het bedrijf. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche.

Grote ontwerpersvrijheid

Inmiddels voeren wij een tiental eigen merken die hun positie in de verschillende branches hebben ingenomen. Dankzij het grootste assortiment duurzame afbouwmaterialen hebben wij altijd een oplossing voor het komende project. Wij helpen graag bij het zoeken naar de beste oplossing voor het beste eindresultaat. Wij hebben de benodigde technische databladen en de middelen om de mede-eigenaren, eindgebruikers of bouwbedrijven te overtuigen en te ondersteunen.

Waar wij voor staan:
• Snelle levertijden
• Beste prijs – kwaliteit verhouding
• Leveringen op de bouw- werkplaats
• Eigen chauffeurs en vrachtwagens
• Fabrieksgarantie
• Begeleiden van projecten
• Productadvies
• Innoveren van de producten
• Documentatie en montage instructies
• Professionele klantenservice

MILIN IN BEELD

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.