Montihek Balkonhekken BV

Montihek Balkonhekken BV

Tinstraat 63, 2984 AN  Ridderkerk

Over ons

Over Montihek

Montihek Balkonhekken is al 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van onderhoudsarme balkon- en galerijhekken en aanverwante producten voor renovatieprojecten.

Renovatieprojecten vragen veel aandacht, kennis en voorbereiding. Montihek is hierin uw beste partner. Door onze professionele aanpak ontzorgen wij onze opdrachtgevers van schetsontwerp tot oplevering, rekening houdend met de wensen en het budget. Vandaar dat onze hekwerken de laatste jaren veel worden toegepast.

Tijdens uw eerste contact met ons zal u al ervaren dat wij u graag willen helpen en begeleiden in dit proces. Hierbij geven wij u graag advies over de uitvoering, veiligheid, duurzaamheid en kosten. Met onze expertise wordt in nauw overleg met u bepaald hoe het eindresultaat eruit moet zien.
Ons advies kan tot een ‘verrassende’ oplossing leiden die uiteindelijk geld bespaart én de veelal oudere appartementgebouwen een enorme upgrade geven die past bij deze tijd.

De hekwerk-projecten worden gerealiseerd in samenwerking met vaste (betrouwbare) partners. Zodoende kunnen wij ook gelijktijdig betonreparaties voor u laten uitvoeren.

Montihek onderscheidt zich door zich te focussen op samenwerking en klanttevredenheid. Onze bedrijfscultuur is te typeren als no-nonsense met directe en korte communicatielijnen.

Wij gaan graag met u de uitdaging aan en bieden u maatwerk oplossingen voor hekwerken in renovatieprojecten.

Klanttevredenheid
Wij zetten de klanttevredenheid van onze klanten op de eerste plaats. Dat betekent dat we tijdens onze uitvoering regelmatig met onze opdrachtgevers zullen evalueren, zodat we kunnen bijsturen en verbeteren waar nodig. Elke dag een stukje beter worden, zodat we elk project afsluiten met minimaal een 8 van onze klant; dat is ons doel!

Kwaliteit
Wij besteden veel zorg en aandacht aan het uitvoeren van uw opdracht, vanaf het gesprek met u aan tafel tot en met het monteren van de hekwerken bij u op locatie.
Binnen het productieproces wordt er voldaan aan de Visem kwaliteitseisen. Montihek staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct is van hoog niveau waarbij onderhoudsvrije termijnen van 10 jaar, ondersteund met een garantiecertificaat, bij ons geen uitzondering zijn. Naast kwaliteit en duurzaamheid staat advies en begeleiding hoog bij ons in het vaandel.

Branche organisatie 
Montihek is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. De Koninklijke Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal.

Doelgroep 
Tot onze opdrachtgevers behoren voornamelijk:

- VvE eigenaars;
- VvE beheerders;
- Bouw- en aannemingsbedrijven;
- Betonherstelbedrijven;
- Vastgoedbeheerders;
- Vastgoedonderhoudsbedrijven;
- Woningcorporaties.

Montihek VvE Stappenplan (MVS)

Exclusief voor de VvE eigenaars en VvE beheerders heeft Montihek Balkonhekken het Montihek VvE Stappenplan (MVS) ontwikkeld. Het MVS biedt advies en totale ondersteuning aan de voorzitter en/of technisch team van de Vereniging van Eigenaren vóór, tijdens en ná het vervangen van de hekwerken.

Het MVS bestaat o.a. uit de volgende stappen:
- Kennismaking en inventarisatie van de wensen van de VvE met passend advies;
- Opstellen budget en kosten;
- Geven van een presentatie en advies aan de leden van de VvE (ook in de avonduren mogelijk);
- Een eerste schetsontwerp en/of monstermaterialen overhandigen aan de VvE;
- Overleg met de VvE over Plan van aanpak;
- Omgevingsvergunning¹ aanvragen bij uw Gemeente;
- Opstellen van een planning met voortgangsschema;
- Communicatie naar bewoners;
- Uitvoering;
- Oplevering;
- Garantie² met onderhouds- en reinigingsvoorschriften.

(1) Het aanvragen van een Omgevingsvergunning wordt kosteloos (m.u.v. de legeskosten) door Montihek verzorgt.
(2) De kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct is van hoog niveau waarbij onderhoudsvrije termijnen van 10 jaar, ondersteund met een garantiecertificaat, bij ons geen uitzondering zijn.

De laatste jaren hebben wij vele projecten voor VvE eigenaars en VvE beheerders mogen uitvoeren en daar zijn we supertrots op.

Staat er bij u een hekwerk-renovatie gepland, neemt u dan gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen.

 

MONTIHEK INSPECTIE STAPPENPLAN (MIS)

MJOP
Per 1 mei 2008 is iedere Vereniging van Eigenaren (VvE) wettelijk verplicht een reservefonds te hebben voor (groot) onderhoud aan het gemeenschappelijke pand (dak, fundering, gevel, gezamenlijke installaties). Een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) is een rapport waarin staat wanneer welk onderhoud plaats moet vinden en wat de kosten hiervan zullen zijn.

Wat moet er in het MJOP staan?
- het MJOP moet laten zien over welk bouwdeel het gaat;
- het MJOP moet laten zien hoe lang een bepaald bouwdeel mee gaat en wanneer er dus herstel of vervanging plaats moet vinden;
- tot slot moet er in het MJOP staan wat de kosten voor herstel of vervanging zijn van de bouwdelen.

Inspecties t.b.v. het MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)
Wij voeren ook inspecties voor u uit aan bestaande hekwerken volgens het Montihek Inspectie Stappenplan. (MIS)

Het MIS bestaat o.a. uit de volgende stappen:
- Inspectie op locatie;
- Rapportage, levensduurverwachting en advies aan de VvE;
- Overleg met de VvE over Plan van aanpak;
- Budget en kosten indien herstel of vervangen noodzakelijk zal zijn.
Indien van toepassing kunnen wij ook gelijktijdig een betoninspectie voor u uitvoeren. (onderzoeksplicht-voor-galerijflats

Betoninspecties
Montihek Balkonhekken voert op locatie een visuele inspectie uit naar de huidige kwaliteit van de betonnen balkons en/of galerijen. Alle balkons en/of galerijen zullen afzonderlijk worden beoordeeld. Hierbij worden onder andere de opbouw van de huidige constructie en eventuele gebreken in de constructie non-destructief onderzocht. (Inclusief beknopte schriftelijke rapportage)

MONTIHEK NIEUWS VIA DE MEDIA

Volg ons via de communicatiekanalen Linkedin of Facebook en wij houden u op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.