mr Arno Diederen MDR

mr Arno Diederen MDR

Herengracht 448, 1017 CA  Amsterdam

Over ons

Mediator en Advocaat

Als ervaren legal mediator begeleid ik u snel en efficiënt naar een werkbare en duurzame oplossing. Ik ken de psychologische dynamiek èn de juridische context van een geschil. Of er nu twee of twaalf partijen bij betrokken zijn: een persoonlijke aanpak gecombineerd met de meest adequate conflictoplossingsmethode leidt vrijwel altijd tot afdwingbare afspraken voor de toekomst.

En wanneer u zelf mediation zou willen voorstellen, maar twijfelt of de andere partij daar aan mee wil werken, adviseer ik u graag over de beste insteek om die ander toch aan tafel te krijgen. In veel gevallen kan ik dan toch het verschil maken.

Aanpak

Of een kwestie nu zakelijk of privé is: steeds gaat het in de kern om een belangentegenstelling tussen individuen. Conflicten rond zakelijke belangen hebben een andere benadering nodig dan een langdurig verstoorde verhouding. Onenigheid in visie heeft weer een andere benadering nodig.

Als ervaren advocaat kan ik het juridische veld overzien. Ik werk snel en efficiënt als mediator. In principe moet na twee bijeenkomsten duidelijk zijn of er een oplossing in zit. Als neutrale derde draag ik vaak een oplossing aan die bij alle partijen past. Veel partijen loods ik zo zonder juridische begeleider naar een oplossing. En als het juridisch complex is, kunnen advocaten van partijen mee aanschuiven. Een goede afstemming op de behoefte van partijen beperkt de kosten van een adequate oplossing tot het noodzakelijke.

15% korting tijdens Beurs Bouw & Wonen!

Op vertoon van uw Beurs Bouw & Wonen-ticket:

Een gratis online informatiegesprek van 45 minuten binnen 2 weken na de beurs voor:
Een of meerdere bestuursleden gezamenlijk van een VVE over gedoe binnen het bestuur of met leden en hoe dat eventueel aan te pakken en op te lossen.

Via mediation oplossen? 15% korting op het normale tarief voor de mediator. 

Lees hier meer over Beurs Bouw & Wonen.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.