..........
shadow_fix

mr Arno Diederen MDR

Gedoe in de VVE? Als ervaren legal mediator begeleid ik u snel en efficiënt naar een werkbare duurzame en afdwingbare oplossing.

Mediator en Advocaat

Als ervaren legal mediator begeleid ik u snel en efficiënt naar een werkbare en duurzame oplossing. Ik ken de psychologische dynamiek èn de juridische context van een geschil. Of er nu twee of twaalf partijen bij betrokken zijn: een persoonlijke aanpak gecombineerd met de meest adequate conflictoplossingsmethode leidt vrijwel altijd tot afdwingbare afspraken voor de toekomst.

En wanneer u zelf mediation zou willen voorstellen, maar twijfelt of de andere partij daar aan mee wil werken, adviseer ik u graag over de beste insteek om die ander toch aan tafel te krijgen. In veel gevallen kan ik dan toch het verschil maken.

Aanpak

Of een kwestie nu zakelijk of privé is: steeds gaat het in de kern om een belangentegenstelling tussen individuen. Conflicten rond zakelijke belangen hebben een andere benadering nodig dan een langdurig verstoorde verhouding. Onenigheid in visie heeft weer een andere benadering nodig.

Als ervaren advocaat kan ik het juridische veld overzien. Ik werk snel en efficiënt als mediator. In principe moet na twee bijeenkomsten duidelijk zijn of er een oplossing in zit. Als neutrale derde draag ik vaak een oplossing aan die bij alle partijen past. Veel partijen loods ik zo zonder juridische begeleider naar een oplossing. En als het juridisch complex is, kunnen advocaten van partijen mee aanschuiven. Een goede afstemming op de behoefte van partijen beperkt de kosten van een adequate oplossing tot het noodzakelijke.

15% korting tijdens Beurs Bouw & Wonen!

Op vertoon van uw Beurs Bouw & Wonen-ticket:

Een gratis online informatiegesprek van 45 minuten binnen 2 weken na de beurs voor:
Een of meerdere bestuursleden gezamenlijk van een VVE over gedoe binnen het bestuur of met leden en hoe dat eventueel aan te pakken en op te lossen.

Via mediation oplossen? 15% korting op het normale tarief voor de mediator. 

Lees hier meer over Beurs Bouw & Wonen.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


BEMIDDELING OP AFSTAND

BEMIDDELING OP AFSTAND

Bemiddeling op afstand via internet biedt mogelijkheden en beperkingen.

juridisch - 14 September 2017
Mediation bij VVE's

Mediation bij VVE's

Arno Diederen, ervaren mediator-advocaat, lost duurzaam conflicten binnen uw VVE op. Juridisch adequate begeleiding naar nieuwe werkbare verhoudingen.

juridisch - 7 May 2017
LEGAL QUICKSCAN

LEGAL QUICKSCAN

Snel juridisch advies nodig per telefoon of skype?

juridisch - 14 September 2017
VASTGOED HUUR EN VVE

VASTGOED HUUR EN VVE

Goedkopere en duurzame, zakelijke oplossing van geschillen binnen uw VVE door ervaren legal mediator, tevens advocaat mr Arno Diederen MDR.

juridisch - 7 May 2017
VERENIGING STICHTING

VERENIGING STICHTING

Mediation bij vereniging, stichting of corporatie kan helpen voorkomen dat de slagkracht van een organisatie volledig verlamt.

juridisch - 7 May 2017

 

mr Arno Diederen MDR

Klik hier voor meer info
Herengracht 448
1017 CA Amsterdam
Tel:
0203790787

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam