Munisense bv

Munisense bv

Fruitweg 36, 2321 DH  Leiden

Over ons

Een gezond binnenklimaat is een must

Op een smartphone, tablet of webbrowser wordt de meetdata in het cloud platform weergegeven. Behalve de gemeten details van de ruimte zijn ook alle historische waarden en correlaties met temperatuur, luchtvochtigheid, en buitenklimaat parameters inzichtelijk.

De Munisense binnenklimaatmeters zijn ook nog eens een voordelige oplossing, waarmee u snel een compleet inzicht krijgt in het binnenklimaat van uw pand.

Vraag meer informatie aan via info@munisense.com. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw pand.

Snel en goed inzicht in het binnenklimaat in uw woning of appartementencomplex.

Gezond slapen, spelen, wonen en leven.

Munisense levert nog meer smart city sensor oplossingen. De innovatieve realtime online meet- en regeloplossingen geven inzicht in geluid (zoals bij geluidsoverlast situaties), grondwaterniveaus (ook bij bouwwerkzaamheden), trillingsbelasting, openbare verlichting en water- en luchtkwaliteit en zorgen voor effectieve controle van openbare verlichting en lichtniveaus, ventilatie en pompactiviteit.

Bezoek de Munisense website

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.