Gerelateerde suggesties:
Munnik VVE Beheer

Munnik VVE Beheer

Jadelaan 107 2132 XZ  Hoofddorp

Over ons

WELKOM BIJ MUNNIK VVE BEHEER

Munnik VvE Beheer is een VvE Beheer organisatie voor verenigingen van eigenaren van appartementen. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij belangrijk, maar vooral ook prettig. Samen met bewoners bepalen wat moet en wat kan gebeuren. U bepaalt, wij voeren uit. Altijd professioneel en volgens de wettelijke regels.

Bent u op zoek naar een administratief beheerder of administrateur voor uw Vereniging van Eigenaren?

die professioneel en klantgericht voor u werkt?
waarbij u het dienstenpakket gedeeltelijk zelf kunt samenstellen?
met concurrerende vaste tarieven?
met korte lijnen en vaste contactpersonen?
Als bestuurslid of bewoner van een Vereniging van Eigenaren (VvE) weet u uit ervaring dat het beheer van een appartementencomplex een tijdrovende klus is. Een lastige ook, zeker als het gaat om grote appartementencomplexen met veel eigenaren. En optimaal beheer is van groot belang wil het onroerend goed zijn waarde behouden. Kortom, het beheer van uw eigendom is eigenlijk werk voor professionals. Daarom wordt meestal een professionele beheerder of administrateur bij het beheer van appartementencomplexen ingeschakeld.

Munnik VVE Beheer is sinds 1988 zo'n professional. Wij ondersteunen VvE’s op de meest uiteenlopende en uitgebreide terreinen. U kunt zelf bepalen welke dienstverlening u afneemt.

Op deze site leest u alles over onze dienstverlening.

Aangesloten bij
Recente artikelen
Reacties