Nederland eLED

Nederland eLED

Molenkade 60, 1115 AC  Duivendrecht

Over ons

Welkom bij Nederland eLED

Zo doen wij veel onderzoek en analyseren we bestaande en nieuwe technologiën binnen onze industrie. Hierdoor zijn we een van de voorlopers in Nederland met de expertise om energiegebruik te reduceren met behoud van kwalitatief hoogwaardige verlichting. Onze grootste uitdaging en trots is dat wij die kennis in combinatie met producten van Europese kwaliteit tegen een betaalbare prijs kunnen leveren.

In deze snel groeiende industrie is echter niet alleen de eigen kennis en ervaring een belangrijke stap naar ontwikkeling. Wij hechten daarom ook veel waarde aan innovatieve partnerschappen. We werken daarom samen met toonaangevende partners die net als ons duurzaamheid, kostenbesparing en innovatie hoog in het vaandel hebben zitten. Samen met AIDO, het technologisch instituut voor optiek, kleur en beeld, en Seoul Semiconductor hebben we de LED-lamp tot een nieuw hoogtepunt kunnen brengen.

Onze diensten en producten hebben wij door de jaren heen in verschillende markten kunnen inzetten. We houden ons onder andere bezig met het optimaliseren van bestaande installaties met nieuwe ontwerpen en praktische oplossingen om goedkoper en efficiënter te functioneren. Het gaat dus vooral om producties op het gebied van energie, zoals LED-lampen in hotels, verkeer, bouwkunde, winkels, vliegvelden etc.

"Met Nederland eLED willen we iets kostbaars als licht terugbrengen naar een betaalbare energiebron, die milieuvriendelijk is en toch meegaat met de laatste trends op het gebied van gebruiksgemak. Door de jaren heen hebben wij het onmogelijke voor mogelijk kunnen houden. Wie had verwacht dat er een betere en goedkopere lichtbron dan de gloeilamp zou komen? Zo dragen wij als Nederland eLED ook een stukje bij aan een beter milieu en helpen tegelijkertijd organisaties kosten besparen en hun groene doelen te behalen. Daar doen wij het voor." Quote directeur Nederland Eled

"Samen bouwen we aan een kostefficiënte en duurzame toekomst!"

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.