Nederlandse Branchevereniging v d Timmerindustrie

Nederlandse Branchevereniging v d Timmerindustrie

Nwe s-Gravenlandseweg 16, 1405 HM  BUSSUM

Over ons

NBvT

De Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT) behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van ongeveer 230 aangesloten timmerfabrikanten in technische, juridische en commerciële zin. De NBvT levert een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling en stimulatie van het bouwen ín en mét hout. De organisatie stimuleert innovaties en werkt mee aan regelgeving met integrale kwaliteitsverbetering als doel.
De NBvT is meer dan alleen een brancheorganisatie voor aangesloten leden; het is ook een kenniscentrum voor marktpartijen. Architecten, een Vereniging Van Eigenaren, een opdrachtgever maar ook andere marktpartijen kunnen bij het kenniscentrum NBvT terecht voor gespecialiseerd advies over kozijnen, trappen, buitendeuren, binnendeuren en daken.

Veel specifieke vragen over producten en de toepassingen komen in de voorbereidende fase van een project naar voren. De uiteindelijke producent is vaak nog niet in beeld en kan daarom nog niet bijstaan met gericht, gespecialiseerd advies. Hier kan het kenniscentrum van de NBvT hulp bieden. Het kenniscentrum van de NBvT kan ondersteunen met gespecialiseerd advies, kan meedenken bij ontwerpen en kan details aandragen. Daarnaast kan het kenniscentrum gericht advies geven over toekomstig onderhoud, wet- en regelgeving en andere zaken die van groot belang zijn voor het uiteindelijke resultaat.

Meer informatie: www.nbvt.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.