NELEC BV

NELEC BV

Gyroscoopweg 106, 1042 AX  AMSTERDAM

Over ons

Nelec

Nelec maakt binnen een dag een duidelijke, scherpe offerte. Samen met de installateur overlegt Nelec over het belpaneel, de bedrading en de videofoons. Daaruit volgt een lijst met de benodigde artikelen. Nelec vertaalt die lijst vervolgens naar een geschreven offerte voor een complete installatie. De offerte moet in een oogopslag duidelijk zijn, er staan dus geen artikelcodes van raampjes en onderdeeltjes.

Videofoons bestellen

Nelec levert binnen een dag uit voorraad, verzorgt de adressering van de videofoons, zet de buitenpost in elkaar en verzorgt de programmering.

Schema

Voor iedere deurvideo installatie maakt Nelec een schema op maat waarin precies staat hoe de buitenpost en de videofoons aangesloten moeten worden.

Tijd is geld

Als de monteur Nelec belt dan krijgt hij iemand met verstand van zaken aan de lijn. Nelec kan precies nagaan wat er geleverd is en hoe het gebouw in elkaar zit. Als het moet, komt Nelec ter plekke helpen. Nelec rekent daar in principe geen kosten voor.

Reparatie

Als er iets stuk is, levert Nelec binnen een dag vervangend materiaal. Wanneer de monteur het defecte item binnen de garantieperiode retour stuurt, wordt dat gecrediteerd.

Voor meer informatie klik hier

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.