NEYFIK

NEYFIK

Expansielaan 6, 8447 SP  Heerenveen

Over ons

 

Wat is belangrijker dan de veiligheid van uw gezin of uw werknemers?
Precies! Vandaar onze slogan Neyfik for life. Want uw veiligheid is onze zorg. Veiligheid voor iedereen, in elke situatie. Met onze blussers en accessoires die snelle en effectieve actie mogelijk maken bij iedere beginnende brand.

Betaalbaar en binnen handbereik

Je leven is onbetaalbaar en brand gun je niemand. Dat is duidelijk. Neyfik gunt iedereen een veilige leef- en werkomgeving. Daar hoort wat ons betreft bij dat iedereen op een veilige manier zijn verantwoordelijkheid kan nemen bij het blussen van een brand. Daarom hebben we onze blussers zo gemaakt dat ze:

  • handzaam
  • licht
  • betaalbaar
  • verrassend gemakkelijk te bedienen
  • en geschikt zijn voor huis, tuin, vrije tijd en werkomgeving.

Op die manier bent u zo goed mogelijk voorbereid wanneer er onverhoopt toch een keer brand uitbreekt.

Innovatief en maatschappelijk verantwoord

Wij nemen niet alleen uw veiligheid serieus, wij vinden het ook belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het milieu. Onze blussers zelf zijn nu al recyclebaar (huls én dop), maar bovendien werken we hard aan de ontwikkeling van een volledig groen, dus 100% biologisch afbreekbaar blusmiddel. Schuim is sowieso al veel minder belastend voor het milieu dan het gebruik van poederblusmiddelen.

Composiet: Neyfik biedt in de serie Composiet blussers zeer duurzame 6 liter schuim- en 6 kg. poederblussers aan. Blussers die een levensduur hebben van maar liefst 20 jaar en waar u 10 jaar lang geen onderhoudskosten aan heeft. Dat noemen we Maatschappelijk Verwantwoord Ondernemen! De besparingen aan onderhoud en vervanging zijn aanzienlijk. We rekenen het u graag voor.

https://neyfik.com/contact/

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.