Nijburg Industrie BV

Nijburg Industrie BV

De Vosholen 114, 9611 TG  Sappemeer

Over ons

Solid Air

Solid Air ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert oplossingen voor een goed binnenklimaat in vrijwel iedere ruimte. Maatwerk in utiliteitsbouw, kantoren, zorginstellingen, scholen en ook in woningen. Solid Air maakt geavanceerde, energiezuinige en duurzame klimaatsystemen en componenten hiervoor. Van een simpel buitenluchtrooster tot 'state of the art' luchtbehandelingskasten, koelconvectoren en klimaatplafonds.

Kwaliteit

Solid Air streeft naar maximale kwaliteit, tegen een minimale belasting van het milieu. De producten van Solid Air worden geproduceerd in eigen fabrieken in binnen- of buitenland. Dankzij moderne productie- en testfaciliteiten speelt Solid Air snel en flexibel in op vragen uit de markt of individuele wensen. Dankzij hun efficiënte productieproces, slim voorraadbeheer en moderne logistiek, is Solid Air in staat zeer snel te leveren.

Producten Solid Air

De producten van Solid Air onderscheiden zich door energiebesparende prestaties, dankzij efficiënt warmte-/ koude transport, lage temperatuurverwarming, hogere lekdichtheidsklasses en het gebruik van duurzame materialen. Alle producten zijn gecertificeerd volgens nationale en internationale normen.

Nijburg Industrie Groep

Solid Air maakt deel uit van de Nijburg Industrie Groep. Door synergie tussen de onderlinge bedrijven binnen de groep, levert Solid Air niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook veel toegevoegde waarde. De groep omvat een internationaal actieve organisatie, bestaande uit Solid Air (luchtbehandeling, luchtverdeeltechniek en klimaatplafonds), Velu (groothandel klimaattechniek), Nijburg Klimaattechniek (installatie en montage) en Nijburg Products (fabricage).

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.