Obex

Obex

Simon Stevinweg 27, 6827 BS  Arnhem

Over ons

Over Obex

De medewerkers van Obex zijn erg bekwaam in hun werk. De docenten waarmee Obex werkt, zijn in eigen dienst. Wanneer ze geen opleiding verzorgen, zijn ze actief in de praktijk. Obex vormt samen met de directe zusterbedrijven Brafon en Tesmo een integrale veiligheids-kennisketen. Samen bieden wij u een totaalpakket op het gebied van (brand)veiligheid aan. Naast opleidingen over brandveiligheid en brandpreventie, verzorgt Obex ook opleidingen over legionella en BHV.


Obex is Kennisleverancier op het gebied van Preventieve (Brand)veiligheid aan alle partijen binnen de zakelijke markt in Nederland die betrokken zijn bij Brandveiligheid. Enkele feiten over ons bedrijf:

 • Volledig gespecialiseerd in brandveiligheid
 • Vanaf 2004, al meer dan 15.000 mensen opgeleid, waarbij de gemiddelde beoordeling een 8 is
 • Het slagingspercentages van onze opleidingen ligt boven het landelijk gemiddelde
 • Breed pakket aan technische advisering op het vlak van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid
 • Diverse klanten; Woningstichtingen, Zorginstellingen, Projectontwikkelaars en Vastgoedbedrijven, maar ook installateurs
 • Branddetectiebedrijven, brandweer en gemeenten
 • Obex is onderdeel van de Brafon Holding, waaronder ook Brafon Brandveiligheidsmanagement valt, hiermee kunnen wij onze klanten een totaalpakket aanbieden
 • Landelijke werkende organisatie

  Obex vormt samen met zusterbedrijven Brafon en Tesmo een integrale veiligheids-kennisketen. Samen bieden wij u een totaalpakket op het gebied van (brand)veiligheid aan. Waar Obex zich vooral richt op het technische vlak van brandveiligheid, richt Brafon Brandveiligheidsmanagement zich op de proces/projectmatige kant van brandveiligheid. Tesmo richt zich op de organisatorische kant van (brand)veiligheid.
   

CONTACT

Wilt u meer weten over Obex neem dan contact met ons op, of bezoek onze website.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.