Opening Controls B.V.

Opening Controls B.V.

De Wetering 127, 4906 CT  Oosterhout

Over ons

Over Opening Controls

Wij voegen waarde toe voor partijen met vraagstukken op dit gebied wat zich kenmerkt door zijn multi-disciplinair karakter. Wij begeven ons immers op het snijvlak van bouwkunde, elektrotechniek en ICT.

Visie
Dankzij onze jarenlange ervaring in de disciplines bouwkunde, elektrotechniek en ICT spreken wij ieder zijn taal en kunnen wij een ieder verder helpen om op afstand gecontroleerd te openen en te sluiten. Door kwaliteit, ons productenpakket, service en advies helpen wij eindgebruikers, beslissers, adviseurs, verwerkers en dealers hun doelstellingen te realiseren. Met andere woorden; we trachten naar beste vermogen een ieder te helpen hun vak uit te oefenen.

Advies, Training en ondersteuning tijdens het bouwproces.
Wij ondersteunen onze klanten en distributiepartners met trainingen, persoonlijke advisering, deelname aan vakbeurzen, overzichtelijke en complete documentatie. Samen met U zijn wij dan in staat om oplossingen te creëren voor specifieke toepassingen, voorts richten wij ons op snelle leveringen uit voorraad en advisering vanuit technische specialisatie.

Kwaliteit:
Wij brengen u graag de oplossingen met de juiste prijs / kwaliteitverhouding. Onze oplossingen worden grotendeels vervaardigd volgens de hoogste internationale standaarden (DIN /ISO ) Daarnaast zijn veel van onze producten geconstrueerd om te voldoen aan internationaal geaccepteerde normen zoals VDS, UL, EN. Onze leveranciers zijn slagvaardige en onafhankelijke organisaties waar kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie altijd bovenaan staat.

Contact

Opening Controls B.V.®
| De Wetering 127
| 4906CT Oosterhout NB
| Tel: 0162-461820
| Fax: 0162-437285
| E-mail: info@openingcontrols.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.