Orion Schoonmaakbedrijf

Orion Schoonmaakbedrijf

Sluispolderweg 13 A 21, 1505 HJ  ZAANDAM

Over ons

Orion Zaandam

Wat?
Specialisatie van Orion Schoonmaakbedrijf is de klassieke dagelijkse, wekelijkse of periodieke schoonmaak van:

Kantoren en bedrijfspanden
Musea
Sporthallen
Praktijkruimten
Appartementencomplexen
Wie?
Orion Schoonmaakbedijf, opgericht door Wilco de Vries in 1992 te Zaandam.

In de loop der jaren hebben wij als bedrijf een grote diversiteit aan opdrachtgevers opgebouwd: van bedrijven, kantoorgebouwen, musea, dienstensector, artsen tot verenigingen van eigenaren (VvE).

Wij zijn er trots op dat wij vrijwel al onze opdrachtgevers van het eerste uur nog steeds tot onze klantenkring mogen rekenen.

Hoe?
Dit geldt eveneens voor ons personeel. Wij werken met vaste medewerkers, die vrijwel zonder uitzondering al meerdere jaren bij ons werkzaam zijn.

Wij maken beslist geen gebruik van uitzendbureau's!

Lees hier de zelfverklaring (pdf) waarin Orion schoonmaakbedijf de code verantwoordelijk marktgedrag in de schoonmaakbranche binnen de organisatie onderschrijft.

Orion Schoonmaakbedrijf is in het bezit van het OSB-KEURMERK. Een keurmerk waarmee schoonmaakbedrijven kunnen aantonen dat zij betrouwbaar zijn, kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, daarbij beschikken over brede vakkennis, goed omgaan met hun personeel en netjes belasting betalen.

Waar?
Ons werkgebied strekt zich uit over Noord-Holland en concentreert zich met name op Amsterdam, Zaanstad en omstreken.

Contact opnemen?
Graag geven wij u persoonlijk advies op een tijdstip dat u uitkomt. Uiteraard komen wij op geheel vrijblijvende basis bij u langs.

Op basis van uw wensen stellen wij een passende offerte voor u samen.

Wilt u een afspraak, stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.