Orion Speciale Technieken EU B.V.

Orion Speciale Technieken EU B.V.

Broekakkerstraat 7, 4709 PE  Nispen

Over ons

Over Orion

Conform gecertificeerde methodieken denkt Orion in oplossingen voor technische vraagstukken in belastbare afwerkingen. Bij Orion zijn wij voortdurend bezig nieuwe innovatieve oplossingen te ontwikkelen om zo klantgerichte totaal-oplossingen te kunnen bieden.

De gekwalificeerde en gemotiveerde vakmensen van Orion blijven op de hoogte van de laatste werkwijzen, doordat zij voortdurend cursussen krijgen aangeboden om datgene waar we goed in zijn zo goed mogelijk te kunnen doen en aan de gestelde eisen van de klant te kunnen voldoen.

Kwaliteit en veiligheid

Het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product staat bij Orion centraal. Om deze doelstelling te kunnen bereiken en te waarborgen beschikken wij over diverse certificeringen. Naast kwaliteit besteden we tevens continu aandacht aan milieu-, arbo- en veiligheidsaspecten op en rond de werkvloer.

Voor de continuïteit van bovengenoemde doelstelling richt Orion zich op het actief opleiden, motiveren en stimuleren van haar medewerkers. Hierdoor kunnen onze belangrijke pijlers, zoals de integratie van de nieuwste technieken en innovatietrajecten, worden voortgezet en uitgebouwd. Dit vertaalt zich in de diverse certificeringen waar Orion over beschikt, waaronder ISO 9001:2000, VCA** en diverse product- en procescertificaten.

Voor meer informatie bezoek onze website

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.