Orion VvE Beheer

Orion VvE Beheer

Lange Nieuwstraat 199B, 3111 AJ  Schiedam

Over ons

Even voorstellen

Orion VvE Beheer is een enthousiast en toegewijd bedrijf dat zich bewust en gefaseerd ontwikkeld tot een middelgrote organisatie, zodat de continuïteit van onze dienstverlening gewaarborgd blijft. Wij menen dat we uw Vereniging van Eigenaren (VvE) vanuit verschillende invalshoeken kunnen ondersteunen. Uitgangspunt van onze dienstverlening is altijd om uw VvE optimaal te laten functioneren en de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij doen dit met een klein maar ijverig team dat elkaar goed aanvult en volledig achter onze bedrijfsfilosofie staat.


Al onze medewerkers realiseren zich dat zij een vertrouwenspositie hebben die verantwoordelijkheden met zich mee brengt.
Dat betekend in de praktijk dat we in het kader van onze dienstverlening naar uw VvE altijd ons best zullen doen, en met betrekking tot offertes en werkzaamheden (die door derden uitgevoerd moeten worden) verschillende bedrijven zullen benaderen. Wellicht zullen we u in vertrouwen adviseren waarna u altijd de keuze en eindbeslissing heeft. Wij zullen hier nooit aan voorbij gaan.

Belangstelling voor onze dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact met ons op d.m.v. de invoervelden aan de onderzijde en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U kunt verwachten dat u onze offerte binnen 6 werkdagen heeft ontvangen.

Orion VvE Beheer
Lange nieuwstraat 199b
3111 AJ Schiedam
E-mail: info@Orion-VvEBeheer.nl
KvK: 65438191
Kantooruren:
Maandag t/m Vrijdag: 8.30 tot 17.00 uur.
010-4734016 bgg. 06-54626485

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.