Owachem

Owachem

Zinkerweg 9 a, 5145 NL  Waalwijk

Over ons

Owatrol®

Begonnen in de beroepsvaart en watersport zijn wij inmiddels ook actief in o.a. de professionele schildersbranche en afwerking, doe het zelf, tuinmeubel- en tuinhoutbranche, klassieke auto's, industrie. Owatrol® omvat een programma van kwalitatief hoogwaardige producten voor het behandelen en onderhouden van (roestig) staal, (verweerd) kunststof en nieuw of verweerd en in slechte staat verkerend hout. Voor zowel binnen als buiten kunt u met deze producten alle houtsoorten en -toepassingen behandelen. Stuk voor stuk producten die zich kenmerken door een eenvoudig en efficiënt gebruik.

Mako

n 2009 zijn wij importeur geworden van Mako. Het Mako-assortiment omvat non paint artikelen, schildersgereedschappen, tape en een compleet assortiment producten voor het leggen en afwerken van houten vloeren, parket en laminaat.

Innoskins

Sinds 2004 hebben wij ook een programma op het gebied van het behandelen en onderhouden van nagenoeg alle stenen oppervlakken. Deze producten vallen onder de naam Innoskins.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.