P. Hoekwater B.V.

P. Hoekwater B.V.

F A Wentstraat 2 - A, 1431 KZ  AALSMEER

Over ons

P. Hoekwater B.V. , Duurzaam, Dromen, Durven, Doen Installatiewerk Noord Holland

Heeft u installatiewerk in Noord Holland, zijn wij met onze diepgaande kennis en ervaring in elektrotechniek, zowel een adviespartner als uitvoerend installatiebedrijf. Wij verrichten divers voorkomend installatiewerk voor u als bedrijf of particulier.

INSTALLATIETECHNIEK

Heeft u installatiewerk in Noord Holland, zijn wij met onze diepgaande kennis en ervaring in elektrotechniek, zowel een adviespartner als uitvoerend installatiebedrijf.

DUURZAME ENERGIE

Als installatiebedrijf in regio Amsterdam houden wij onze bezig met duurzame energie, waarin wij als duurzame energiebron de beste zonnepanelen leveren.

VERLICHTING

Met oog op energiezuinige verlichting, leveren en installeren wij led verlichting in zowel uw kantoorpand, bedrijf als bij uw thuis.

ELEKTROTECHNIEK

Ook als u een beveiligingsinstallatie wilt aanleggen, een brandmeldinstallatie, domotica of een telefooncentrale, u belt gewoon naar Hoekwater BV.

CONTACT

Adres

P. Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer

Telefoonnummer

(0297) 324260

E-mailadres

verkoop@hoekwater.nl

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.