PAM galerij-en balkonverhoging B.V.

PAM galerij-en balkonverhoging B.V.

Postbus 800, 7600 AV  ALMELO

Over ons

Sterker nog al in 1994 had PAM al een kunststof vloerverhogingssysteem wat heden nog steeds de basis is voor de huidige uitvoering.

Kortom de PAM Systeem Constructie heeft zich meer dan bewezen door de jaren heen. Vele van deze systemen liggen heden ten dage nog steeds tot volle tevredenheid op de galerijen en balkons.
Inmiddels heeft PAM drie producten om de Systeem Constructie mee af te werken. De Systeem Constructie kan worden afgewerkt met het vaak geroemde en speciaal voor PAM geproduceerde buitentapijt maar ook met een duurzaam geproduceerde rubber tegel én last but not least, de nieuwe PAS serie antislip bekleding.

Afwerkingen Systeem Constructie

Het buitentapijt is een soort naaldvilt tapijt, bijna altijd in een grijs gemêleerde kleur geleverd, waterdoorlatend en oersterk. Het kenmerkt zich ook door de slijtvastheid en makkelijke reiniging.

De rubbertegel daartegen is een product wat een heel ander karakter aan uw vloer geeft. Door de granulaatvorm van de korrels en de mix van mogelijke kleuren zijn hiermee vele mogelijkheden. De bovenlaag bestaat uit onverwoestbaar EPDM rubber, de onderlaag uit gerecycled SBR rubber.

En voor wie stroefheid zeer belangrijk is heeft PAM de PAS serie antislip bekleding. Dit product heeft een stroefheid R13 en heeft een goede waterdoorlatendheid. Het product is in diverse kleuren te leveren en ok de afwerking rondom is in verschillende uitvoeringen en kleuren te realiseren.

Bekledingen i.v.m. antislip en optische uitstraling

Maar ook als uw galerijvloer of balkonvloer niet verhoogt hoeft te worden heeft PAM oplossingen. Als u een galerij of balkonvloer hebt die glad is of optisch opgewaardeerd moet worden ook dan heeft PAM daarvoor oplossingen voor u.

Te denken valt dan aan de PAS antislip bekleding die direct op de gladde of lelijke vloer aangebracht kan worden. Door de goede afwatering van de bekleding bent u tevens verlost van de eventueel opvriezende waterplasjes.

Maar ook hebben wij een rubber tegel die als bekleding eveneens direct op de vloer kan worden aangebracht. De rubber tegels zijn in diverse kleurmixen en formaten te verkrijgen.

Bij alle systemen wordt eveneens een aanzienlijke reducering van contact geluid gerealiseerd. Een heel belangrijk effect van bovengenoemde maatregelen.

Voor alle producten geld dat PAM een certificaat kan aanleveren welke de stroefheid en de brandveiligheid aantoont. Zeer belangrijk want alle galerijen zijn vluchtwegen en die moeten per definitie voldoen aan de strengste eisen hieromtrent uit het bouwbesluit.

Samengevat heeft PAM altijd een oplossing voor u als het gaat om het verhogen van galerij en balkonvloeren.

Meer informatie

Zie voor meer informatie www.pamalmelo.nl en voor de particuliere webshop op www.safeliving.nl.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.