ParkeerVak 2015

ParkeerVak 2015

Diezekade 2, 5222 AK  ‘s-Hertogenbosch

Over ons

Laat parkeren voor u presteren

 

Klik hier voor gratis voorregistratie

Ontdek hoe parkeer innovatie bijdraagt aan het succes van vastgoed.

Parkeren maakt deel uit van de reis die de consument aflegt en kan het resultaat van de eindbestemming aanmerkelijk verbeteren. Of dat nu wonen, recreëren, winkelen of werken is. Immers, parkeren kan de keuze voor uw bedrijf, herhalingsbezoek en het (koop)gedrag van potentiële bezoekers beïnvloeden, o.a. door optimale parkeervoorzieningen te bieden en beleving te creëren.

Antwoord op elke parkeervraag

De vakbeurs ParkeerVak 2015 toont u nieuwe visies, mogelijkheden en technieken maar ook concrete oplossingen voor elke parkeervraag. Van straatparkeren, parkeren op bedrijfsterreinen tot gebouwde parkeervoorzieningen. Van (vracht)auto tot fietsparkeren. Van specifiek product tot totaalplan. ParkeerVak geeeft inzicht in anders omgaan met parkeernormen en besparen op bouw- en exploitatiekosten. Profiteer van nieuwe mogelijkheden m.b.t. het verhogen bezettingsgraad, meervoudig ruimtegebruik, (brand)veiligheid en financiering. 

Profiteer van de nieuwe ontwikkelingen

Op Nederlands grootste vakbeurs voor parkeren vindt u meer over ontwikkelingen op het gebied van o.a. digitaal parkeren, pre-booking, mobiliteitsmanagement, benutten open parkeerdata, nieuwe betaalmethoden, energiebesparing, exploitatie, bouw, efficiënte renovatie.
 
Naast de vele exposanten zijn er doorlopend voordrachten i.s.m. VEXPAN, Platform Parkeren Nederland en kennisplatform CROW. Laat u inspireren door de Belevingsstraat en de exposities What’s New!, Veiligheid & Parkeren en Innovatieve Bouw & Renovatie. Ervaar de meerwaarde van parkeren zelf op ParkeerVak 2015 en ontmoet uw ideale partners.
 
Graag tot dinsdag 21, woensdag 22 of donderdag 23 april a.s.!

Beleef de meerwaarde van parkeren zelf en ontmoet uw ideale partners om dat te realiseren.

Klik hier voor gratis voorregistratie

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.