Patrick Honig Schilders en Onderhoudsbedrijf

Patrick Honig Schilders en Onderhoudsbedrijf

Oostdorperweg 50, 2242 NL  Wassenaar

Over ons

Wij zijn een schilder en Onderhoudsbedrijf wat in 1990 gestart is. ons motto is schilderen is kunst kennis en vakmanschap.

Ons werk gebied is regio Haaglanden maar uiteraard kunnen wij ook schilderwerk uitvoeren buiten de regio. Plezier hebben in wat je doet, waarbij kwaliteit, klantvriendelijkheid,  eerlijkheid, service en goed advies hoog in het vaandel staan. Veelzijdig en vakbekwaam zijn onze sterke punten!

ONZE DIENSTEN

U bent op zoek naar een schildersbedrijf Wassenaar voor schilderwerk, onderhoudswerk of verbouwingen? Als u een schildersbedrijf zoekt wat topkwaliteit aflevert bent u bij Patrick Honig aan het juiste adres! Bij ons draait het om vakmanschap en tevreden klanten, dat zult u ervaren als u onze referenties bekijkt. Als u hiernaar op zoek bent helpen wij graag en kunnen u een vrijblijvende offerte doen toekomen voor de door u gewenste werkzaamheden.

HOE WERKEN WIJ?

Patrick Honig werkt volgens een professioneel stappenplan. Vanaf de eerste ontmoeting tot aan de oplevering is alles omschreven in uw offerte. Hierdoor ontstaat er een grote klant tevredenheid. uiteraard is deze offerte vrijblijvend. Bovendien gaan wij verder waar veel anderen stoppen. Zo kunt u ook op onze specialisten vertrouwen bij complexe projecten, zoals exclusieve wand-en plafondafwerking, reparaties na brand-en waterschade, restauratie en timmerwerkzaamheden.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.